Arkadaşlar merhaba. Bu srp cila ve üzerine atılan wax üzerine forumda birçok yazı okudum. ilk uygulamam olacağından bilgilerinizden faydalanmak için bikaç sorum olcaktı. Aracım lacıvert renk corsa d. Aşırı çizikleri yok sadece eski sahibinden kalan harelenmeler var. Piyasada çok yuksek fiyat verdıklerı ıcın kendım yapmak ıstedım ılk aracım oldugu için hevesimde var fakat tecrubesızım. Şimdi benim elımde bir oto yıkama firmasının cilalı yıkama kuponu var.
1-Ben aracı cilalı yıkama yaptırıp hemen üzerine önce srp sonra fk1000p uygulasam sorun olur mu. Yani oto yıkamada attıkları hızlı cila üzerine srp tutar mı yoksa cilasız mı yıkatmak gerekir?
2- Bu srp yi uyguladıktan sonra hemen fk 1000p ye geçiyormuyuz yoksa bi süre beklemek yada aracı yıkatmak falan gerekıyor mu?
3- Piyasada gördüğüm bazı araçların camları ayna gıbı parlıyor bunun için camlarada mı wax uyguluyoruz?
4- Srp uzerıne wax olarak fk1000p mi almalıyım yoksa mg nxt 2.0 mı?
Değerli vakitinizi ayırdıgınız için tesekkur ederim.
1-Ben aracı cilalı yıkama yaptırıp hemen üzerine önce srp sonra fk1000p uygulasam sorun olur mu. Yani oto yıkamada attıkları hızlı cila üzerine srp tutar mı yoksa cilasız mı yıkatmak gerekir?
2- Bu srp yi uyguladıktan sonra hemen fk 1000p ye geçiyormuyuz yoksa bi süre beklemek yada aracı yıkatmak falan gerekıyor mu?
3- Piyasada gördüğüm bazı araçların camları ayna gıbı parlıyor bunun için camlarada mı wax uyguluyoruz?
4- Srp uzerıne wax olarak fk1000p mi almalıyım yoksa mg nxt 2.0 mı?
Değerli vakitinizi ayırdıgınız için tesekkur ederim.