Srp + Wax Hakkında Yardım ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34012
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzmir'in neresinden ? :)

Daha önce srp kullanmadım ama srp daha çok dolgu yapıyor diye okudum. Srp den sonra direk wax uygulanabilir. Fk inanılmaz bereketli ürün elimde nxt2 de var Fk uygulama ve koru olarak daha başarılı. Büyük kutu alınırsa 3 yıl rahat götürür :)

İzmir'in neresinden ? :)

Daha önce srp kullanmadım ama srp daha çok dolgu yapıyor diye okudum. Srp den sonra direk wax uygulanabilir. Fk inanılmaz bereketli ürün elimde nxt2 de var Fk uygulama ve koru olarak daha başarılı. Büyük kutu alınırsa 3 yıl rahat götürür :)

Kardiyaka. Bende fk var kucuk 50 gr. Ayakkabi cilasi gibi butun araca nasil yeter kestiremiyorum ama sungere cok az aliyomusuz o bi bolgeyi yetiyomus diye duydum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güney bey özelden de yazdığım gibi, elinizde ürünler makuldür. Uygulama konusunda yazdıklarımı sakura71'in mesajıyla karşılaştırırsanız hemen herkesten aynı yorumları alacağınızı fark edersiniz.
Sizin şu an yapacağınız en iyi şey üzerinizdeki ataleti atıp uygulamaya girişmek. :)
Ha İzmir'deki detaycılardan ufak bi yardım fena olmaz hani. Hem kalabalıkla daha güzel gider :)

O uzerimizdeki seyi bi atabilsek bide havalar bi duzelse. Saka bi yana tesekkurler

Cidden gerekli her şeyi yapmışsınız aynı tavsiyeleri duymaktan sıkılacaksınız uygulama videoları da tamamsa boş gününüzde sizin corsayla kapanın bi avm otoparkına ;)

Kardiyaka. Bende fk var kucuk 50 gr. Ayakkabi cilasi gibi butun araca nasil yeter kestiremiyorum ama sungere cok az aliyomusuz o bi bolgeyi yetiyomus diye duydum

50gr en az 3 uygulama gider daha fazlada olabilir. Süper ince 2 kat sürmek daha sağlıklı :)
Bende büyük kutusu var küçük kutuya bölerek kullanıyorum 2 yılda 2/5 var daha. Karşıyaka bana uzak yoksa uygulama için yardımcı olabilirdim. :)

Son düzenleme:
Geri