STaR pet ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: STaR pet ????

Eser ne desek boş, pazarlamacı arkadaşlarım hep antin kuntin dediğimiz firmalardan MAZOT almalarına rağmen yaşadıkları problem ünlü firmalarla yaşadıklarından fazla değil, şans diyelim.

Deneyelim görelim onzaman yarın devam ederse kampanya alçagim. :)

Bence riske değmez hele ki uzun yola gidecekseniz... 18 kuruş fark 56 litre benzin depolarımız. 10TL anca fark ediyor bir depoda, ben olsam riski almazdım :)

10 lira mesele degil de benzin de mesafe de sıkıntı oluyor mu yoksa ben PO  dan doldurduğum depo ile 1000 km yi devirdim fakat buradan alıp 900 lerde gidersem olmaz iste benim duymak. Istediğim kullanan ve değerlendirme  nasıl

Sting link' Alıntı:
10 lira mesele degil de benzin de mesafe de sıkıntı oluyor mu yoksa ben PO  dan doldurduğum depo ile 1000 km yi devirdim fakat buradan alıp 900 lerde gidersem olmaz iste benim duymak. Istediğim kullanan ve değerlendirme  nasıl
Yaa oglum senin şu 1000 km bi goremedik.
Otomatik arabayla nasil yapiyosun anlamiyorum.
Dizel bile zor yaparken pes.  walll

B֜LENT link' Alıntı:
Yaa oglum senin şu 1000 km bi goremedik.
Otomatik arabayla nasil yapiyosun anlamiyorum.
Dizel bile zor yaparken pes.  walll
Bülent kardeşim Perşembe sabah yola çıkıyorum çıkarken depoyu fulleyip resimleri çekeceğim berceste de kahvaltı yaparken konuyu acarım Adana'ya giderken aralarda resimler koyarım görürsün  aga  :)  etik olarak 110 cc de gidiyorum

Sting link' Alıntı:
Bülent kardeşim Perşembe sabah yola çıkıyorum çıkarken depoyu fulleyip resimleri çekeceğim berceste de kahvaltı yaparken konuyu acarım Adana'ya giderken aralarda resimler koyarım görürsün  aga  :)
Videoda çek sade resim olmaz laaaa.  005hihih

Ynt:

Otobanda cc kullanirsa daha fazla bile gidebilir sanirim. 120'ye sabitledigimizde anlik ortalama 4.5 civarlarinda seyrediyor yolun durumuna gore. (Egim vs.)

B֜LENT link' Alıntı:
Videoda çek sade resim olmaz laaaa.  005hihih
Duruma göre video da çekeriz maksat seni inandirayim

Geri