Star'da otokolik başliyor

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34NVL80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Unutuyordum sunucuda Didem TASLAN aman Mematiye dikkat :D
 
Metin abi NVL nin şanını Türkiye görsün..tebrikler..başarılarının devamını dilerim..autodrom u dar et millete;)
 
Metin abi NVL nin şanını Türkiye görsün..tebrikler..başarılarının devamını dilerim..autodrom u dar et millete;)

orası öylede yalnız ben bu halde bile nerdeyse çeyrek mesafe sardım 3. vitese aldığımızda fark açıldıkça açıldı fakat 0.5 bar 200ps 1.2 bar 330 ps te napıcaz bilmiyorum pist çok kısa sub. gelirse eleniriz haaa ankara yada izmit olsa ok ama bura ne bilim durma mesafeside çok yok duvar var hemen finish te :)

Gerçi NOT plakalı 106 alper m.t. slicklerle 98 wrx i elemişti ;)
 
amanda aman :D maşallah!.. abicim tebik ediyorum!.. Opellerin böyle göğsümüzü kabartması çok ama çok güzel!.. başarılarınızın devamını diliyoruz..!!
 
şimdi yarışan ben olarak kısaca formatını anlatiim size 4 lü grup dan oluşan araçların modifikasyonunu dızaynını ve sürücülerin birbirlerinin kankiside olsa hızlı ve öfkelide olduğu gibi hırçın ve agresif bakışlarını vs bi çok alıntı ile yaklaşık 8/10 dakikalık bi shov ve gençlerin sorunlarına yapmak istediklerine kapanan drag pistlerinin tekrar açılması için sakıncası olmadığına illegal bi yarış olmadığına kapalı alanlarda dragların desteklenmesini vurgulayan bi show ve araç performansına dayanan + adrenalin de içeren bi program mış desenize 8 dakika için sabah 9 dan akşam 21 e kadar zahmet çektik sebebi pistleri tekrar federasyondan geri kazanmak için yoksa kılımı bile kıpırdatmazdım bu bir mesajdır tehlikesi olmadığını içeren bi format.
4 yarıştan sonra takım olayına geçilecek 2 li takım olacak her takımın 4 arabası olacak ve 8 araç yarışacak araçlar o zaman dengelenecek şimdiki tanıtım takımlarda elenen sizin arabanızda olsa puanlama sistemine göre takım puanı yüksek ise o grup gene galip ilan edilecek ve başka takımlar markalar böyle elenene kadar 2. galip çıkana kadar devam edecek bakalım bizde koşturduk ama nası bişi çıkacak yada yayınlanacak nereleri kesilip nereleri montajlanacak bende merak ediyorum ben böyle bi programda kanaktürk de başlayacakmış die duydum bu programlar artsında dier dostlarımızıda izleyelim o zaman belki eski günlerdeki gibi gene özel pistlerin tekrar açılmasına katkımız olur inşallah hadi hayırlısı
 
hadi hayırlısıı
 
Son düzenleme:
Geri
Üst