Arkadaşlar 5 Teker Çelik (Stepnesi de dahil ) orijinal Çelik jant mevcut olan araç sahipleri Şimdiye kadar çelik stepnesine başına bir şey gelmeden muhafaza etmiş arkadaşlar, bundan sonra da stepnesi hep çelik kalacak diye güvenmesinler. Bir gün bakmışsın ki çelik stepneniz normal siyah teneke stepne olmuş. kimseye de bir şey kanıtlayamazsınız. Benim 5 tekerde orijinal çelik di. şimdi stepne normal jant olmuş. Aracımı da hiç kimseye emanet vermiş dahi değilim. yalnızca bakım için yetkili servise götürmüşüm. Günahları boyunlarına. Daha önce bir kez lastiğim patladı değiştirdiğimde fark etim o zaman stepne de çelik di. Hatta kendi kendime stepne sini bile orijinal çelik koymuşlar dedim di. Ama şu an fark etim ki stepne çelik gitmiş normal jant gelmiş. Burası TÜRKİYE . Alman stepne sini dahi orijinal çelik takıyor. Türk yetkili servisi alıp normal jant bırakıyor. Hatta benim arkadaşa da; artık stepne fabrikası koymuyor yerine Lastik tamir spreyi bırakıyorlar deyip yutturmuşlar. biz düştük arkadaşlar siz düşmeyin diye paylaşıyorum.