Stop boyama (Resimli anlatım)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vectrali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkür ederim yorumlar için. hayır boya transparan olduğu için reflektörler sağlam :D

Bişey Sorucam Bu Kullandığınız Pasta Ne Marka Ben Corsa C Aracımda Arka Stopları Sökmeden Direk Pasta Yapsam Stoplara Ne Olur Bi Yan Etkisi Varmı ? Hani Biraz Daha Güzel Ve Canlı Gözüksün İstiyorum

Eline sağlık farklı hava katmış tabiki... Benimde niyetim var fakat beyaz olan yerleri siyah yapmak sadece...

Bişey Sorucam Bu Kullandığınız Pasta Ne Marka Ben Corsa C Aracımda Arka Stopları Sökmeden Direk Pasta Yapsam Stoplara Ne Olur Bi Yan Etkisi Varmı ? Hani Biraz Daha Güzel Ve Canlı Gözüksün İstiyorum

valla normal kaportaya uygulanan pasta cila kullandım. ama polisaj makinesi yoktu o zaman ellle çitiledim :D makine olsaydı daha iyi parlardı hemde zamanla oluşan çizikleri giderirdi.bu iş için uygun far ve stop için uygulama pastaları var onları araştır benim pek bilgim yok...

Eline sağlık farklı hava katmış tabiki... Benimde niyetim var fakat beyaz olan yerleri siyah yapmak sadece...

sağolun.siyahta güzel olur. benim kullandığım boyadan mı nedir solma yapıyo heleki yaz aylarında ayda bir yenilemek gerekiyor boyayı siyahta hoş durur zevk meselesi..

Geri