Stop kaplama...

stop boyası ile siyaha boyatırsan çok güzel olur.

aracımız aynı renk hocam siz denediniz mi? galiba gözümü karartıp bir stop boyası alacağım.

şu canına yandığımının karabükünde bir bulamadım şu stop folyosunu 1 numara siyah filmle kaplayayım dedim hiç olmadı
erkany kardeşim film ile yapmış ve gayet güzel olmuş hocam.

bulamadım ben stop folyosu. cam filmide çok kalın ona göre ve yapışması sıkıntılı olmadı o yüzden...

tşk ederim hocam fikriniz için. düşüneceğim...
bu arada hemşeriyiz galiba bakma ordu yazdığına vatan 55 :) neresinden hocam...
yok ben aslen kayseriliyim.iş icabı ikametim burada.:rolleyes:

Merak eden arkadaşlar için benim araçtaki folyo uygulaması böyle : )

02042012056.jpg

photoshopla çok siyah durmuşta erkany'nin aracındaki cam ile aynı renk olmuş siz ne folyosu kullandınız piyasada stop folyosu diye mi geçiyor

photoshopla çok siyah durmuşta erkany'nin aracındaki cam ile aynı renk olmuş siz ne folyosu kullandınız piyasada stop folyosu diye mi geçiyor

tavanlara yapılan ve cam varmış şeklinde gösteren kaplama folyosu kullandım.

aracımız aynı renk hocam siz denediniz mi? galiba gözümü karartıp bir stop boyası alacağım.

erkany kardeşim film ile yapmış ve gayet güzel olmuş hocam.

Ben henüz denemedim fakat kısa bir süre sonra yaptıracağım,aslında güzel bir film de olabilir.

şahsi kanaatimi sorarsan kardeşim araba açık bir renk olsa (en şık beyazda duruyor) çok güzel duruyor koyu renk olursa kapatıyor aracı bence

şahsi kanaatimi sorarsan kardeşim araba açık bir renk olsa (en şık beyazda duruyor) çok güzel duruyor koyu renk olursa kapatıyor aracı bence

eyv kardeş ben de öyle düşündüm en son ve yapmamaya karar verdim.

Geri