Stoplar ve remus..

Süper oldu hayırlı günlerde kullan. Ya pisikolojik yada gerçek anlamda eksozdan sonra araba rahatladı.

Beyler arabayı nasılsa oyuncak ettin gel senin arabaya resimdeki gibi dtm takalım diyorum lem git manyakmısın diyor. Siz ne diyorsunuz. Body kit işi zorda bence kanat şık durur hemde istanbulda tek olur.

opel_astra_dtm.jpg

Veya BMW nun DTM kanatı gibi

jonsibal_e92m3dtm2.jpg

yakışmış güzel olmuş

DTM kanat öyle body li araçlara gider can, bende iğrenç durur..
Bu arada eyvallah volkan..

Beyler arabayı nasılsa oyuncak ettin gel senin arabaya resimdeki gibi dtm takalım diyorum lem git manyakmısın diyor. Siz ne diyorsunuz. Body kit işi zorda bence kanat şık durur hemde istanbulda tek olur.
Bişi söliyim mi?Bertoneler hep hoşuma gitmiştir nerde bi bertone görsem hafif modlu arkasından baktığımda gözüme bişiler eksik geliyor.işteee bence o eksiklik dtm rüzgarlık olabilir...
Bi deneyin bence fatih abi?;)

Son düzenleme:
DTM kanat öyle body li araçlara gider can, bende iğrenç durur..
Bu arada eyvallah volkan..

aynen fatih böyle daha şık kardeşim.maşallah çok seviyorum bu makineyi.

Son düzenleme:
Bişi söliyim mi?Bertoneler hep hoşuma gitmiştir nerde bi bertone görsem hafif modlu arkasından baktığımda gözüme bişiler eksik geliyor.işteee bence o eksiklik dtm rüzgarlık olabilir...
Bi deneyin bence fatih abi?;)

Yok be kardeşim inan yakışmaz, onu tamamlıycak body olması lazım.. :(

aynen fatih böyle daha şık kardeşim.maşallah çok esiyorum bu makineyi.

Alın işte benden yana biri var :) Eyvallah Gökay..

güzel olmuş güle kullan kullan.. plakalıktaki krom iyi değil bence...

güzel olmuş güle kullan kullan.. plakalıktaki krom iyi değil bence...

Evet aklımda. Benden önceki sahibi hangi akla hizmetle yapıştırmışsa anlayamadım ama o çıkıcak. Bide var olan plakalığın üzerine yapıştırmış :mad:

Eyvallah Fatih saol.
Araç bu haliyle zaten bariz iyi duruyor. Bu bile yeterli bence ama :) ; dtm mi takılır bilmiyorum ama yukarıda birisi daha söylemiş. Bu araba bana bişey lazım diye bağırıyor ama ne olduğunu çözmüş değilim. Bu halini ikiye katlayacak ufak bi dokunuş lazım ama neresine bilemedim. Bir şey eksik ama ne (:
gazı verip ortadan çekilmek gibi olmasında cidden eksiği göremiyorum usta (:

Geri