26 Eki 2013 #11 Jettaco Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ocak 2013 Mesajlar 1,111 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Emre Ünan' Alıntı: //konu dışı Tampon ve bagaj mı boyalı sadece, halen anlamadım, 3 ayrı renk görüyorum gibi? //konu dışı Genişletmek için tıkla ... özellikle bu renk corsalarda tamponlardaki ton farkı oldugunu bir cok kişide gördüm..sanıırım buda tesadüf yada boyalı degil.
Emre Ünan' Alıntı: //konu dışı Tampon ve bagaj mı boyalı sadece, halen anlamadım, 3 ayrı renk görüyorum gibi? //konu dışı Genişletmek için tıkla ... özellikle bu renk corsalarda tamponlardaki ton farkı oldugunu bir cok kişide gördüm..sanıırım buda tesadüf yada boyalı degil.
26 Eki 2013 #12 M myugurge Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Ocak 2013 Mesajlar 2,451 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et mechanic' Alıntı: seninkiler sadece geri vites film li değilmiydi Genişletmek için tıkla ... Evet öyle ben ön far ve difüzör için dedim
mechanic' Alıntı: seninkiler sadece geri vites film li değilmiydi Genişletmek için tıkla ... Evet öyle ben ön far ve difüzör için dedim
26 Eki 2013 Konuyu Başlatan #13 mechanic Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Tem 2013 Mesajlar 349 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Siteyi ziyaret et Jettaco' Alıntı: özellikle bu renk corsalarda tamponlardaki ton farkı oldugunu bir cok kişide gördüm..sanıırım buda tesadüf yada boyalı degil. Genişletmek için tıkla ... Aaaaa valla bende simdi farkettim ) aracimda boya yok renk farkliligida ya telefondan yada kir'den diye umut ediyorum yarın yıkar bakarım
Jettaco' Alıntı: özellikle bu renk corsalarda tamponlardaki ton farkı oldugunu bir cok kişide gördüm..sanıırım buda tesadüf yada boyalı degil. Genişletmek için tıkla ... Aaaaa valla bende simdi farkettim ) aracimda boya yok renk farkliligida ya telefondan yada kir'den diye umut ediyorum yarın yıkar bakarım
26 Eki 2013 Konuyu Başlatan #14 mechanic Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Tem 2013 Mesajlar 349 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Siteyi ziyaret et myugurge' Alıntı: Evet öyle ben ön far ve difüzör için dedim Genişletmek için tıkla ... Ee kardesim senden bosuna o kadar detay istemedim
myugurge' Alıntı: Evet öyle ben ön far ve difüzör için dedim Genişletmek için tıkla ... Ee kardesim senden bosuna o kadar detay istemedim