su eksilten astra h cdti sorun bulundu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba mehmet sanki bana biraz pahali gibi geldi keske baska servise de sorsaydin yanlis anlama beni ama Türk servislerin hicbirine güvenmiyorum ben burda.

benim astra m da da olmuştu. o da aynen radyatörden kaçırıyordu. kronik bi problem olabilir

2008 cdti yeni astramdaki yaşadığım tek problemdi. Bir ara su eksiltmeye başlamıştı, servise gittim. radyatörde küçükte olsa bir delik var diyip, garanti kapsamında değştirmişlerdi.

Arkadaşlar aynısı ben de geçen ay içinde oldu. Sorun üç radyatörün (turbo intercooleer, klima radyatörü ve bunların arkasında duran ana radyatör) birbirine alt taraftan değmesinden kaynaklanıyormuş. Maslak sanayide radyatör tamircisine götürdüm söküp tamirini yaptı geri takarken de radyatörlerin bağlantılarına 2şer pul koyup biraz uzak durmalarını sağladık ve kapattık konuyu. Tamirci bu hafta aynı sorunla gelen 3. astra olduğumu söyledi.

benim de su eksiltme sorunum oldu...tamircime gittiğimde su tankının hortum girişinden çatladığını ve araba radyatör açtığında ordan az da olsa su kaçtığını söyledi...90 tl verip Gm marka tankla değiştirip ve de yeniden antifiriz ( 30 tl de o) doldurup olayı hallettik....umarım hiç kimsenin başına bu tür arızalar gelmez...

parcada pahali iscilikte acaba benim bu yaptirdiklarim TR de nekadar tutardi

aynı sorun bende de vardı senin gibi aynı şeyi söylediler ama ben tek onu yaptırmadım baskı balatada değişti toplam 900 dü

Geri