Ynt: Su Lekesi Çıkmıyor
Yeşil elmanın da cama iyi geldiğini (vitamin deposu ) duymuştum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eskiden sürerdim valla, bedava su itici.Tolga KARACA link' Alıntı:Yeşil elmanın da cama iyi geldiğini (vitamin deposu ) duymuştum..
eskiden sürerdim valla, bedava su itici.thejazz link' Alıntı:[quote author=Tolga KARACA link=topic=2348.msg48553#msg48553 date=1317158737]
akın link' Alıntı:cola çıkarırı kireç lekesini hatta motoru kolayla bile yıkıyorlar pas kir iz yağ hiçbir şey kalmıyor hem marc gibi boyay zarar verme ihtimali de yok
Tolga KARACA link' Alıntı:[quote author=akın link=topic=2348.msg48570#msg48570 date=1317192300]
cola çıkarırı kireç lekesini hatta motoru kolayla bile yıkıyorlar pas kir iz yağ hiçbir şey kalmıyor hem marc gibi boyay zarar verme ihtimali de yok
eketen link' Alıntı:[quote author=Tolga KARACA link=topic=2348.msg48581#msg48581 date=1317196462]
[quote author=akın link=topic=2348.msg48570#msg48570 date=1317192300]
cola çıkarırı kireç lekesini hatta motoru kolayla bile yıkıyorlar pas kir iz yağ hiçbir şey kalmıyor hem marc gibi boyay zarar verme ihtimali de yok
kireçli yada kuyu suyu öyle bir leke yapar ki çıkarak mümkün olmaz. aslında lekeden ziyade yüzeyde bozulmaya sebep olur zaten asıl sorun da bu leke olsa bir şekilde çıkartılır.1423 link' Alıntı:su leke yapar mı ? sanayi atıklarının olduğu asitli su mu ki?
hayretler içerisinde kaldım..meguars cila lekeyi kapatır gibime geliyor ama leke nasıl çıkacak hiçbir fikrim yok..