Şu siteye bir bakarmısınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne biçim insanlar varyaa ben bekar olduğum halde ileriki yaşantımı düşünerek gerekli özeni gösteriyorum bunlar evli oldukları halde böyle bi adilik yapıyorlar bişey demiyorum rezil kepaze olsun şerefsizler

kanka acaba bızım sıteden(oturdugumuz sıte yanlıs anlasılmasın)uye olan var mıdır:kop: :kop: :kop:

walla bende tanıdık çıkcak mı die merak ediyorum

ne biçim insanlar varyaa ben bekar olduğum halde ileriki yaşantımı düşünerek gerekli özeni gösteriyorum bunlar evli oldukları halde böyle bi adilik yapıyorlar bişey demiyorum rezil kepaze olsun şerefsizler

Bu arada Helal olsun akıncılara bu ülkenin böyle sorumluluk sahibi insanlara ihtiyacı var
cok dogru soyluyosun ama iyi yapmıslar helal olsun:alkis:

bunlar trojan şeklinde , türk toplumunun en sağlam kalesi olan aile birliğini yıkmak için tasarlanmış , dıştan güzelmiş gibi gösterilen ama çok farklı amaçlara hizmet eden oyunlar, kanmamak lazım.

Ayrıca listenin de yayınlanması çok hoş olur eminim :)

Çok haklısın dünya üzerinde hiç bir ülkede bizim ülkemizdeki gibi aile bağı ve sevgisi yoktur...Bu bağıda zaten hiç bir güç yok edemez ama zedeler..Böyle işlere girmemek lazım...

Mahoni sende hacker'liği legal bir şey yapmışsın:) ..Bu ülkenin hangi hacker'a ihtiyacı var..İyi yada kötü emelle olsun adı üstünde korsan işte :D

''Bu arada Helal olsun akıncılara bu ülkenin böyle sorumluluk sahibi insanlara ihtiyacı var''

Çok ğüzelolmuş .
Birde açklama yaparlarsa dahada güzelleşecek.:alkis:

allah bunlara akıl fikir versinn

Çok haklısın dünya üzerinde hiç bir ülkede bizim ülkemizdeki gibi aile bağı ve sevgisi yoktur...Bu bağıda zaten hiç bir güç yok edemez ama zedeler..Böyle işlere girmemek lazım...

Mahoni sende hacker'liği legal bir şey yapmışsın:) ..Bu ülkenin hangi hacker'a ihtiyacı var..İyi yada kötü emelle olsun adı üstünde korsan işte :D

''Bu arada Helal olsun akıncılara bu ülkenin böyle sorumluluk sahibi insanlara ihtiyacı var''

abi naparsın bu ülkede kanunlar gerektiği gibi işlemiyo insanlar gereken hoşgörüyü duyarlılığı göstermiyor mecburen bi zoro Robin hood batman filan lazım

Geri