sunroof

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aronv6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
linki inceledim ama fiyatlari yazmiyor ama benim aradiigm model var...
modeli buradan yazın ben acıp sorayım fiyatını baska yerlere de sorarız olmazsa siz gelince hazır fikir olur yaptıracaksanız vakitten kazanmış olursunuz.

yaptırmakta fayda var

webasto iyidir yıllar önce arkadaş megan hb ine yaptırdı bir sıkıntı çıkmadı zaten webastonun türkiye bayisi ve takanlarda maslak sanayide iki birader olması lazım adamlar bu konularda aşmışlar artık bir ara kampanyaları vardı takdıkları sunrooflara su sızmasına ve diğer motor arızasına karşı 5 sene garanti veriyorlardı hayla varmı bilmiyorum..

modeli buradan yazın ben acıp sorayım fiyatını baska yerlere de sorarız olmazsa siz gelince hazır fikir olur yaptıracaksanız vakitten kazanmış olursunuz.
cok tesekkur ederim zani t-300 one touch modeli...

webasto iyidir yıllar önce arkadaş megan hb ine yaptırdı bir sıkıntı çıkmadı zaten webastonun türkiye bayisi ve takanlarda maslak sanayide iki birader olması lazım adamlar bu konularda aşmışlar artık bir ara kampanyaları vardı takdıkları sunrooflara su sızmasına ve diğer motor arızasına karşı 5 sene garanti veriyorlardı hayla varmı bilmiyorum..
webasto hollandia 700 modelini istiyorum aslinda burda cok pahali orda ucuz diye duydumm fiyatini bilen var mi temmuz ayinda tr ye geldigimde kesin taktiracam..

adamların sitesi vardı ordan adamlara mesaj çekebilirsin fiyat alabilirsin

bence taktırmayın arac uretılırken sanruflularda ona gore tavan barları gecırılıyor sanrufsuzlarda daha farklı oluyor dıye bılıyorum yanı taktırınca dayanma gucunu azaltıcaksınız. tesekkurler

Sunroof taktırmak için herşeyden önce aynı otomobilin orijinal sunroof unu bulmak lazım çıkma da olur ama orijinal olmalı... İşin püf noktası ise su almaması için yatlarda kullanılan sosis adı verilen tik ağaçlarının arasında dolgu malzemesi olarak kullanılan sikaflex ten kullanılması lazım diğer silikonların hiçbirisi o kadar sıcak ve soğuğa yıllarca dayanamaz ve su almaya başlar

Tavan barını kesmeyince problem teşkil etmez diye düşünüyorum. Bu arada ben de düşünüyordum ama vazgeçtim...

aracınızın orjinalliğini bozmayın bence bi süre sonra sıkıntıları başlıyor sonradan takma olanların...

Geri