Sunroofu kumanda ile kapatabilir miyiz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
servise danışayım...servis yok derse,elektrikçi yapabilir mi?

benim aracım astra g edition ve benimde sunroof kapanıyor fakat bu iyi değil özellikle yazları sunroof açık kalıp pencereleri kapatmak istiyorsun ama bunu yapamıyorsun ya tam kapalı olacak yada kapıları kilitlemeyip pencereleri açık bırakacaksın..
yapabilen birisini bulsam bende sunroofu kapattırmayacağım sende istersen hiç uğraşma kapanmaması daha iyi belki bu yüzden o özelliği kaldırmış olabilirler

camları içerden kapatıp,sunroofu yarım açık bıraksak sonra aracı terketsek olmaz mı?

Son düzenleme:
benim aracım astra g edition ve benimde sunroof kapanıyor fakat bu iyi değil özellikle yazları sunroof açık kalıp pencereleri kapatmak istiyorsun ama bunu yapamıyorsun ya tam kapalı olacak yada kapıları kilitlemeyip pencereleri açık bırakacaksın..
yapabilen birisini bulsam bende sunroofu kapattırmayacağım sende istersen hiç uğraşma kapanmaması daha iyi belki bu yüzden o özelliği kaldırmış olabilirler

kapıları kumandayla değil de anahtarla kilitlersen camları ve sunrofu istediğin pozisyonda bırakabilirsin...

malesef olmuyor kumandaylada kapatsan kapıdanda kapatsan hepsi kapanıyor hatta bir keresinde araç park etmiş ve pencere yarım açık haldeyken dışardan içeriye girip vitesi boşa alayım derken yanlışlıkla kapıyı kilitledim pencereleri sunroofu hepsini kapattı anahtarda içerde kalmıştı yedek anahtarla açabildik :(

malesef olmuyor kumandaylada kapatsan kapıdanda kapatsan hepsi kapanıyor hatta bir keresinde araç park etmiş ve pencere yarım açık haldeyken dışardan içeriye girip vitesi boşa alayım derken yanlışlıkla kapıyı kilitledim pencereleri sunroofu hepsini kapattı anahtarda içerde kalmıştı yedek anahtarla açabildik :(

ozaman bağlantıda problem vardır;eşikteki kabloları kontrol edin;yapılan değişiklikleri düzeltip;araya chip taktırın...

hala bir fikri olan yok sanırım:(

ezgene bence iyi bir elektrici yapar.. biz 2001 de 0 eurupa almıştık onun kapılarıda uzaktan kilitleniyordu ama 4 lü yanmıyordu bende bi ustaya yaptırdım.. o zaman camlarıda kaldırır mı diye sorduğumda bir parça ( şimdi adını hatırlamıyorum) sayesinde olur demişti.. sanırım seninkide bu yolla çözlür..

öncelikle aracı aldığın servise bir sor belkide programlada çözülebilir alt yapısı kesinlikle vardır.
ama sana tavsiyem yapılabiliyorsa bile yaptırma sonra tekrar iptal ettirmek için uğraşabilirsin

Geri