Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu araç photoshoplu gibi ama bu uygulamanın gerçeği corsa c uk sitesinde siyah bir araca uygulanmış hali vardı.Tampon marspiye baya güzel tabi bu kadar yaklaştırırsan aracı yere arkadaşların dediği gibi her hafta tamir gider araç ama yaylarını değiştirmezsen kullanabilme imkanın var gibi bu araçta baya içe gömülmüş jantlar sanırsam 6 cmlik yay bu kadar alçaltır jantlarda ya 17 yada 18 gibi yanakları çok ince çukura bir girersen body kit ,jant, aks ,lastik ,süspansiyon, direksiyon kolunu filan unut tek taraftan girdiğni düşünürsen 4000tl den fazla hasar olur eğer hepsi girerse araç pert zaten bu tip uygulamalar çok güzel ama bir almanya gibi yollarınız olmazsa çok tehlikeli ve gereksiz bir masraf gibi 2000tl bodykit jant ve lastikler 1500tl tutsa 35000tl ye daha önemli kusurlarını gidermenizi öneririm ben frenler,kule gergileri,yay taksanız mesela daha iyi bir yol tutuşu elde edbilmeniz mümkün hava filitresi,chip,headers ve komple düzboru ilede güzel bir çekiş alırsınız.Ben bunlardan sadece hava filitresi,kule gergisi,yay,basic görüntüde değişiklikler yaptım folyo kaplama far ve stop değişimi gibi şimdide fren,müzik sistemi,iç detayla uğraşıyorum motora yönelmedim çünkü yeterli bir miktara ulaştığımda motorumu swap yapacağım.
arkadaşım hayalini kırmak istemem ama ist yollarında cekilmiyor basık arabayla uğraşmak benim gözler bozulcak valla yollara bakmakdan cukur falan varmı diye
paşatuningi biliyorum iyi işcilik yapar ama biraz pahalı geldi bana
yok arkadaşlar saten okadar basamam aracı sonuçta bagcılar gibi biyerde oturuyorum ama yakın bi görunum verecem araca angel farlara falan gelirsek ben bu işi kendi bütçeme göre yapıyorum burdakı sadece resım olarak durmuyo benim için bi örnek tabi hoş degiLse herzamn başka fikirLeri de dinleyıp başka örneklere bakmaktada yarar var bana örnekLer atın akLıma yatan oLursa öLe yaptırayım ayrıca paşa tuning dısında ist da saglam bi usta uygun bi fiyat çıkaracak varsa bu konudada yardımcı olursanız herbirinize ayrı ayrı dua ederım
Evet bu kırmızı aracı gösterdım arka tampon böle olsun die bu tampon ve marsbieller uyumlu degilmiş çok keskın hatlara sahıpmiş bu tampon bende iyi dedım sen ayrla ne yapalım ustanın işine karısılmazmış bende karısmıyacam ama nakıt calişio kredi kartına taksıt yapsa yarın yapacam aracı :S Ayrıca ankara çok uzak kalıo gidiş geliz bi dunya benzın yakacak kalıba dokulmesı falan işlenıp boyanması nerden baksan en az 10 gun surecek nerde kalıcam ne yıyecem ne içecem 2000 den daha pahalıya patlar bana
2bin lira fiber için çok pahallı bir rakam bence. O paraya güzel bir jant+yay kombinasyonu, kaliteli angel ve stoplarla çok daha şık ve sade bir görünüm alırsın, polislerle de çok sık uğraşmazsın