Sürekli kirlenen siyah kenarlıklar için ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Chatin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Sanırım çoğumuzun derdidir arabaya binerken ve inerken hem hoparlörün gerisinde kalan kapı üzerindeki siyah bölüm hemde marşbiyel diye adlandırıldığını hatırladığım siyah kenarlık..

soru(n) şu ki buralardaki o lanet izleri ne ile siliyorsunuz ?

ben en son würth ü denedim ama o da mükemmel bir sonuç verdi diyemem hemde siyah gövdeye uyguladıktan sonra beyazlama hissettim..

ben once hafıf nemlı bezle sılıp sonra hafıf arapsabunu surup kurumaya bırakıyorum hem sıfır gıbı oluyo hemde kırlendıgınde arapsabunu kayganlastırdıgı cıın orayı dıger temızlemede cok kolay temızlenıyo

bende lastik ve siyah elemanlarda arap sabunuunu kullanıyorum ancak çok toz tutuyo...

Vallahi ayni sorun bendede vardi, ne yaparsam yapayim siyah yerlerdeki izleri gecirememisdim. Sabunla siliyorum , kurulayinca yeniden ortaya cikiyordu.Benim tavsiyem bu bolgeler icin satilan beyaz renkde sutler var, bunlar plastigi hem besliyor hemde sifir gibi gozukmesini sagliyor.

İşte o lekeler, kirli ayak izleri başımın belası. Hasta ediyor beni. Bagajda tekerlek parlatıcı köpük var. En ufak bir kirlenmede elimde parlatıcı sıkılmış köpük kapı eşiklerini siliyorum. Tertemiz oluyor.

Vallahi ayni sorun bendede vardi, ne yaparsam yapayim siyah yerlerdeki izleri gecirememisdim. Sabunla siliyorum , kurulayinca yeniden ortaya cikiyordu.Benim tavsiyem bu bolgeler icin satilan beyaz renkde sutler var, bunlar plastigi hem besliyor hemde sifir gibi gozukmesini sagliyor.
aynen doğru tespit 5 ytl satılıyoır süngeri ve sütü tavsiye ederim arabanın hem içine hem dışına birebir süt !!

Evet uzunca bir surede siyah kaliyor, kesin cozum. Yalniz cok fazla sutde surmeyin.4-5 yikamada bir uygulayin.

ben sabunla suyla bastıra bastıra siliyorum bişe kalmıyor

Geri