Sürekli kirlenen siyah kenarlıklar için ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dikkat ederseniz süt o lekeleri almıyor sadece bi süreliğine kapatıyor.sütü lekenin üzerine sürn sonra sütün etkisi gecene kadar bekleyin ( ne kadar zananda gecerse...1-2 hafta) sonra gene bakın leke aynen duruyo...ben bunu sonax da calısan bi arkadasıma anlattım bi ilac sıktı süt değil ama aynen fabrikadan nasıl cıktıysa öyle oldu ilacı ben bulabilirim diyen varsa adını öğreneyim isterseniz gerci adını söylemisti ama unuttum ama bulamazsın demisti :D sonax almanyadan geliyomus ilaclar

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=27685&highlight=siyah+%E7%FDtalar

burda çok ama çok ilginç bilgiler var! vernik atan bile varmış :D

picture0094se7.jpg

picture0093pt8.jpg

weewrrc2.jpg

arkadaşlar bende bu işi baya bi araştırdım ama opel garaj derdime derman oldu :D hakan abinin

tavsiye ettiği siyah renk bir tampon boyasını önce süngerle tampona iyce yedirdim boyayada

bulaştı bayaa ama sonra tinerle çıkıyor :)

iyce yedirdikten sonra rötuş yaptım gölgeleri aldım biraz kuruduktan sonrada würth le üzerinden

geçtim gz alıyordu! arabayı yıkadım sabah oldu nemli bezle tekrar temizledim siyah bölümleri

ve vazelinli bir pamukla parlattım yaklaşık 4 saat falan sürdü işlemlerin toplamı ama değdi her

baktığımda teşekkür ediyorum hakan abiye!

bu arada o çıtalar boyanmadan önce resmen gümüş griydi :D

işlemlerin yarısından çoğunuda hakan abim yaptı saolsun kendim yapmış gibi anlattım ama :)

Son düzenleme:
ben carjack indi sanırım sıvı silikonu var plastik temizleyici ve yenileyici onu sürüp bırakıorum parlatmaya gerek yok kendi parlıyor inanın tertemiz ve toz toplamıyor ayrıca aracı dr.vinly e cilaya verdim birkez tavan raylarının olduğu kısımdaki plastikler beyazlamış bazı yerleri cilacının dikkatsizliği onlarıda temizledi ilk günki gibi herkese tavsiye ederim

otm091116_440.webp

çok memnunum ankarada bauhausdan aldım 10ytl ye

zaten bauhaus oto temizlik ürünlerinde çok başarılı personel her ürünü denemiş derdinize iyi çare buluyo

onun dısındaki çözümde boyamak olabilir corsa çok güzel olmus :)

piyasadaki o modelde gördügüm cogu corsanın plastik kısımları taş rengi

bi yöntem daha var ben uyguladım arac 2000 model vectra arka tanpon orjinal alt eki beyazlamıştı gittim pürüzlü mat siyah folyo aldım 10YTL kapladım 0 gibi oldu zaten parçanın kendi deseni ve rengide pürüzlü mat siyah deneyebiLirsiniz

Geri