Surtaş aydın güncelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: surtaş aydın güncelleme

sanırım ecoflex için güncelleme sn drwaverunner
detayları yarın sabah servise gittikten sonra burda paylaşırım

detayları bekliyoruz hakan bey

Arkadaşlar,bugün servise gittiğimde aracımla ilgili sadece yukarıda belirttiğim güncellemenin yapılacağını belirttiler,bende diğer kullanıcıların çağrıldığı ve 10 p 042 kodu ile belirtilen debriyaj/fren müşir değişim/güncellemesini yapacakmısınız diye sorduğumda ise,sizin aracınıza belirtilen hususlar fabrikada uygulandı cevabı verildi.GM den  ilgili servislere araç şasi numarasına ait kampanya talimatlarının gönderildiğini belirttiler.Kanaatimce şu ana kadar çağrılmamış araçlar için kullanıcıları tarafından yetkili servisler ile irtibata geçilmesi(şasi numarası ile) faydalı olacaktır(iş yoğunluğu/ilgisizlik nedeniyle dönüş yapmayan servisler için)

serdar41 link' Alıntı:
Arkadaşlar,bugün servise gittiğimde aracımla ilgili sadece yukarıda belirttiğim güncellemenin yapılacağını belirttiler,bende diğer kullanıcıların çağrıldığı ve 10 p 042 kodu ile belirtilen debriyaj/fren müşir değişim/güncellemesini yapacakmısınız diye sorduğumda ise,sizin aracınıza belirtilen hususlar fabrikada uygulandı cevabı verildi.GM den  ilgili servislere araç şasi numarasına ait kampanya talimatlarının gönderildiğini belirttiler.Kanaatimce şu ana kadar çağrılmamış araçlar için kullanıcıları tarafından yetkili servisler ile irtibata geçilmesi(şasi numarası ile) faydalı olacaktır(iş yoğunluğu/ilgisizlik nedeniyle dönüş yapmayan servisler için)
Kesinlikle haklısınız, bende sabah bu konu ile ilgli bugün açtığım diğer bir başlıkta baya detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

arkadaşlara aracı aldığım bayi beni bugün tekrar aradı ve yeni bir kampanyam olduğunu söyledi.şase numarama bakıp akü kapağının çıkartıldıktan sonra yerine tekrar oturtulamamasına karşı sabitleme işlemi yapılacak dediler.ben de daha pazartesi aydın surtaş a gidip fren konum sensörüm değişti böyle parça parça araba mı yeniliyeceksiniz dedim bişey demediler ,hemen gidemem aydın 60 km ve 5 dakikalık bir işlem için 50 tl lik benzin yakacam dedim ne zaman müsait olursanız uğrayın servisinize dediler.tamam servis ve alaka güzel ama araç bana iyice legodan yapılmış gibi gelmeye başladı ,sonunda parça parça yeni bir arabam olacak ya hadi hayırlısı :)

Geri