Sürtme Masrafım Nedir??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan freetosun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

freetosun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar arkadaşlar aracın sol arka kapı dibinden resimde gördüğünüz yere kadar sürttüm pek göçüğü yok sadece boyansa yeter gibime geliyor. Daha önce hiç kaporta maceram ve sanayide tanıdığım olmadığından sizlere danışayım dedim öncesinde. Deneyimlerinize göre bu hasarın giderilmesi bana ne kadar mal olur. Bilgilendirirseniz sevinriirm şimdiden teşekkürler...
grnt0118.jpg

2 parça boya 200 filan tutar

Benim yazacağım rakamı deniz yazmış zaten biraz pazarlık felan 150 tl kadar indirirsen iyi fiyattır yaptır yanlız ustayı iyi sec sor bir iki tanıdıktan veya sanayide sürekli gittiğin ustalarından felan iyi bir boyacı olsun gerisi üç aşağı beş yukarı bu civarda olur

kasko varsa auto king i bi dene derim.

aracın siyah olmasa nazarlık kalsın derdim ama koyu renkte çok belli oluyorr

geçiçi bir çözüm arıyorsan iyi bir pasta cila çek sonra rutuş yapp

kasko varsa auto king i bi dene derim.
Anadoludan kaskom var. Auto kingden 4 parça boya hakkım olduğunu biliyorum. Dha öceden öndeki ufak bi yine srtme için:) yarına randevu almıştım. Bunuda ekler toplam boya hakkımı bitirebilirim. Teşekkürler.

Benim yazacağım rakamı deniz yazmış zaten biraz pazarlık felan 150 tl kadar indirirsen iyi fiyattır yaptır yanlız ustayı iyi sec sor bir iki tanıdıktan veya sanayide sürekli gittiğin ustalarından felan iyi bir boyacı olsun gerisi üç aşağı beş yukarı bu civarda olur
Teşekkürler trabzon sanayii de tanıdığım kimse yok. Burdan yardımcı olacak birisi çıakrsa öneri anlamında çok makbule geçer:)

Teşekkürler..

Orası içinde 200 lira çok gibi geldi bana.

aracın siyah olmasa nazarlık kalsın derdim ama koyu renkte çok belli oluyorr

geçiçi bir çözüm arıyorsan iyi bir pasta cila çek sonra rutuş yapp
Teşekkürler. Evet araç siyah olunca göze batıyo:) Birde kaputun üstünde ve plaknın etrafınfa taş izleri var onlar için ne yapabilinir? Komple boya mı yoksa rotüş la renk tutturulur mu???

Orası içinde 200 lira çok gibi geldi bana.
Teşekkürler.Hergun okula gidip geliyorum yeni yol çalışması var.araba leş gibi oluyor toz duman, araba zift lekesi dolu resimde de gözüküyo kirli kalsa o kadar göze batmıyorda temizlenince kabak gibi:=) Yaptırmka lazım o yüzden

rutuş işi geçiçi oluyor aracı yıkamaya soktuğunda tazikli su ile boya hemen kalkıyırr

aracımı sıfır aldığımda ön kaputa film çektirmediğime çok pişmanımm

ön taraftaki izlere karbon kaplama yapılabilinirr

Geri