3 Haz 2010 #11 aeroSOUL Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Şub 2009 Mesajlar 557 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Siteyi ziyaret et Valla en iyisini yapmışsın offset değerleri çok fazlaymış çamurlukları genişletmediğin sürece kullanman imkansız gibiymiş hayırlısı olur umarım
Valla en iyisini yapmışsın offset değerleri çok fazlaymış çamurlukları genişletmediğin sürece kullanman imkansız gibiymiş hayırlısı olur umarım
3 Haz 2010 Konuyu Başlatan #12 kaan_corsa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Eyl 2006 Mesajlar 105 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Siteyi ziyaret et aeroSOUL' Alıntı: Valla en iyisini yapmışsın offset değerleri çok fazlaymış çamurlukları genişletmediğin sürece kullanman imkansız gibiymiş hayırlısı olur umarım Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ediyorum başıma bela almıştım o jantlarla araştırmadan kimseye sormadan aldım.Buda bi deneyim oldu
aeroSOUL' Alıntı: Valla en iyisini yapmışsın offset değerleri çok fazlaymış çamurlukları genişletmediğin sürece kullanman imkansız gibiymiş hayırlısı olur umarım Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ediyorum başıma bela almıştım o jantlarla araştırmadan kimseye sormadan aldım.Buda bi deneyim oldu
4 Haz 2010 #13 Hekimoglu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2006 Mesajlar 408 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et pm atılmıyor sana...cevap yazamadım