Sürtme sonrası oluşan çizik ve boya kalkması

Ynt: Sürtme sonrası oluşan çizik ve boya kalkması

ecelnico link' Alıntı:
şu an boyatma işlemini beklemeye aldım. Dediğim gibi araçta 15 cm arka kapıda çizgi şeklinde 5 er cm lik alt lı üstlü 2 tanede çizgi şeklinde göçükler var. kayınbiraderimle konustum o anlar bu işlerden biraz, gres yagı demişti sanırım surup 1 gün bekletiriz boya yumusar sonra göcükleri kucuk vuruslarla burdaki ustalar düzeltir dedi. Yaza kadar dayanıp, ankarada deneyeceğim şansımı

Sn. Ecelnico,

Eğer gres yağı uygulaması yapılacaksa uygulama öncesi sonrası (mümkünse uygulama sırasında) fotoğraf görmemiz mümkün mü? İlk defa duydum bu yöntemi.
Bilgi edinmek isterim açıkçası.

telefonda bana anlattıgı gres yagıydı sanırım bunu o bolgeye surdukten sonra 1 gun aracı bekletiyormusuz. boya yumusuyormus. Sonrada kaportayı duzeltıyorlarmış. tabiki fotoraf koyarım ama bayagı bekleyecez bunun için yazın gidebileceğim ancak ankaraya.

Bende ilk kez duydum,gerçekten ilginç

yakınlarda autoking yok mu peki ?
bence bu kadar bekletmeyin autoking e götürün yaptırın derim ben.

autoking arda yaparız ama boyarız diyorlar. boyamadan yapsalar hemen yaptıracaktım. boyancak parça tamponda değilki hem kapı hem çamurluk 2 parça o yuzden boyatmayım diyorum

otto zenit diye bir marka var internet sitelerini inceledim adamlar sizin araçtan daha kötülerini çok iyi şekilde onarmış onlardada boyasız göçük tamiri var.

geçmiş olsun

bende bu gres yağını ilk defa duydum nasıl bir uygulama acaba

sadece pasta cila yaptırdım boya vurdurmadım son hali. Bu göçükler vakumla duzeltilemiyormuş düzeltirlerse boyada yapmak gerekirmiş. Hem servis hemde autoking söyledi bunu bana.

Uploaded with ImageShack.us

hmm bu kadar çizik içinde 2 parçayı boyatmak yazık olur diye düşündüm ben de bir an için
aslında bunu boyasız ya da çok az local boya ile yapabilmeleri lazım ama olmuyormuş sizin söylediğiniz gibi

bencede yapabilmeleri lazım aslında, ankarada kayınbiraderimin söylediği metodu uygulatmaya karar verdim bunun için arabayı boyatmayım diyorum. başka uygulanabilecek neler var bunuda araştıracağım

Geri