- Konuyu Başlatan
Ynt: sürücü tarafındaki cekmecenin sesi çıldırttı
bu ses cekmeceden değil far acmma kapama konsolundan mış iyice dinledim
bu ses cekmeceden değil far acmma kapama konsolundan mış iyice dinledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giderken dugmeyi elinizle bi tutup dinleyin bakalim ses kesiliyormupolatts link' Alıntı:bu ses cekmeceden değil far acmma kapama konsolundan mış iyice dinledim
Bende elle bi yokliyayip bakiim orayapolatts link' Alıntı:bülent düğme değil far düğmelerinin olduğu bir karışlık bir konsol var cekmecenin üstü zaten avuçlayıp oynatabiliyorsun orası komple çıkabilen bir konsol sanırım şimdi forumda biraz gezindim bir kaç kişide daha duydum sesi.ses emniyet kemeri zırıltısı gibi değil gevşemiş bir civata sesi gibi ve şiddetli.30.000 bakım notlarına yazdım 1000 km sonra bakacaklar
işin gerçeği servise gidemedim bakım zamanı inşallah onuda araya sıkıştırcazsrd link' Alıntı:sn. polatts ses problemini çözebildiniz mi?
polatts link' Alıntı:yani elimle oynattığımda ordan ses geliyor parke yollarda ve kasislrde rahatsız edecek kadar ses dinliyorum hatta övündüğüm arabama biri binince seste cıkınca biraz sıkılıyorum işin gerceği