sürücü tarafındaki cekmecenin sesi çıldırttı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polatts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: sürücü tarafındaki cekmecenin sesi çıldırttı

bu ses cekmeceden değil far acmma kapama konsolundan mış iyice dinledim :)

polatts link' Alıntı:
bu ses cekmeceden değil far acmma kapama konsolundan mış iyice dinledim :)
Giderken dugmeyi elinizle bi tutup dinleyin bakalim ses kesiliyormu
Allah allah dugmedende ses gelirmi yaw

bülent düğme değil far düğmelerinin olduğu bir karışlık bir konsol var cekmecenin üstü zaten avuçlayıp oynatabiliyorsun orası komple çıkabilen bir konsol sanırım şimdi forumda biraz gezindim bir kaç kişide daha duydum sesi.ses emniyet kemeri zırıltısı gibi değil gevşemiş bir civata sesi gibi ve şiddetli.30.000 bakım notlarına yazdım 1000 km sonra bakacaklar:)

polatts link' Alıntı:
bülent düğme değil far düğmelerinin olduğu bir karışlık bir konsol var cekmecenin üstü zaten avuçlayıp oynatabiliyorsun orası komple çıkabilen bir konsol sanırım şimdi forumda biraz gezindim bir kaç kişide daha duydum sesi.ses emniyet kemeri zırıltısı gibi değil gevşemiş bir civata sesi gibi ve şiddetli.30.000 bakım notlarına yazdım 1000 km sonra bakacaklar:)
Bende elle bi yokliyayip bakiim oraya

sn. polatts ses problemini çözebildiniz mi?

srd link' Alıntı:
sn. polatts ses problemini çözebildiniz mi?
işin gerçeği servise gidemedim bakım zamanı inşallah onuda araya sıkıştırcaz :)

o bölge geçmeli sanırım. bir vida yok. eminmisiniz oradan geldigine. ses insanı kanser yapacak türden . umarım sorunsuz hallolur en kısa zamanda

yani elimle oynattığımda ordan ses geliyor parke yollarda ve kasislrde rahatsız edecek kadar ses dinliyorum hatta övündüğüm arabama biri binince seste cıkınca biraz sıkılıyorum işin gerceği :)

polatts link' Alıntı:
yani elimle oynattığımda ordan ses geliyor parke yollarda ve kasislrde rahatsız edecek kadar ses dinliyorum hatta övündüğüm arabama biri binince seste cıkınca biraz sıkılıyorum işin gerceği :)

bosver sıkma canını ya servis halleder arabandan soğumak için bi sebep olmasın. her araçta bu tip sorunlar olabiliyor. önemli olan çözülebilmesi.  :)

Eyvallah kardesim

Geri