SÜRünGEn asTRa ! ßak İSTERSen ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brk_opel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 cm yay ve özel yapım amortisor var sanırım bu araçta çok hoş olmuş gerçekten ... süper duruyor ne olduğunu söylersen bende bu sistemi uygulamayı düşünürüm....

6 cm yay ve özel yapım amortisor var sanırım bu araçta çok hoş olmuş gerçekten ... süper duruyor ne olduğunu söylersen bende bu sistemi uygulamayı düşünürüm....

karDesım dogru aMA aRKA 6 cm on 7 cm amaTSorde orJInal AMATSRLERını kullaNILIo ama ISLem uygulanıo ve cok guzel oluo bence 300 400 ytl para verıp yay alıcagına bıde taktrma parası felan 200 lıraya bu mal oluo ve saglıklıda hepsınden ıstedıgın kadar ındrebılıosun

arkdaslar sız ıymsınız elestrılere acıgım tabıkıde ama yanlıs olan nedır anlıyamadım begenılmeyen :S

Doğru ya da yanlış yokki, zevk meselesi bu. Önemli olan senin beğenmen, gerisi boş :)

Bencede Gayet Güzel Görünüyor Yalniz Istanbulda Altini Sürtmeden Kullanmak Baya Zordur

Süper olmuş valla yakışırr!!!

karDesım dogru aMA aRKA 6 cm on 7 cm amaTSorde orJInal AMATSRLERını kullaNILIo ama ISLem uygulanıo ve cok guzel oluo bence 300 400 ytl para verıp yay alıcagına bıde taktrma parası felan 200 lıraya bu mal oluo ve saglıklıda hepsınden ıstedıgın kadar ındrebılıosun

tam anlamadım ben nasıl yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri