- Konuyu Başlatan
Ynt: Sürüs konforu ve pedallara erisim
Evet dediginiz gibi eski bi aliskanlik koltugu biraz fazla one cekerek kullandigim dogru. bugun dediginiz gibi ayarladim. koltugu ve direksiyonu geri cekerek denedim. biraz daha iyi hissettim.
biraz da bu pozisyonda deneyecegim. Boyum 180 aslinda cok kisa veya uzun sayilmam. Adaptasyon surecinden sonra daha iyi hissederim umarim
Dedigim gibi araba canavar, tek sorunum buydu, o da eski aliskanlik koltuk fazla öndeyken kullanmak.
Aslinda fotograf cektim, eklemek istiyorum ama yanit gonderme bolumunde fotograf ekleme bolumu gelmiyor. Acaba programda mi eksiklik var bilemedim. ek secenekler menusunun altinda da foto eklemek icin butonlar gelmiyor.
Ilginiz icin tesekkur ederim
Tolga KARACA link' Alıntı:Aramıza hoşgeldiniz.
Bahsettiğiniz detaylardan koltuğunuzu biraz fazla öne çektiğiniz anlaşılıyor, her aracın kendine has ergonomisi vardır ve araçtan araca geçmek bazen farklı kalıplarda kıyafet giymeye benzer! Sizin öncelikle yapmanız gereken direksiyonu tutarken koltuğunuzu yavaşca geriye itip kollarınızın biraz daha düz duracağı bir pozisyon belirlemek*, koltuk sırtlığını da bu esnada çok dik ya da çok yatık tutmamaya dikkat edin ve biraz zaman geçmesini bekleyin, çok uzun ya da kısa boylu değilseniz bir süre sonra adapte olursunuz.
Bende Focus tan sonra Astra ya geçince dediklerinizden farklı olarak vites kolunun ve cam açma düğmelerinin yerini biraz geride bulmuştum hatta arkadaşlara da sormuştum ancak şuan böyle bir sorun hissetmiyorum.
*Sırtınızı koltuğa yasladığınızda vitesi 5 e takarken sağ omzunuzu ileri itmeyecek kadar geri
Evet dediginiz gibi eski bi aliskanlik koltugu biraz fazla one cekerek kullandigim dogru. bugun dediginiz gibi ayarladim. koltugu ve direksiyonu geri cekerek denedim. biraz daha iyi hissettim.
biraz da bu pozisyonda deneyecegim. Boyum 180 aslinda cok kisa veya uzun sayilmam. Adaptasyon surecinden sonra daha iyi hissederim umarim
Dedigim gibi araba canavar, tek sorunum buydu, o da eski aliskanlik koltuk fazla öndeyken kullanmak.
Aslinda fotograf cektim, eklemek istiyorum ama yanit gonderme bolumunde fotograf ekleme bolumu gelmiyor. Acaba programda mi eksiklik var bilemedim. ek secenekler menusunun altinda da foto eklemek icin butonlar gelmiyor.
Ilginiz icin tesekkur ederim