Sustalı Anahtar yaptırdım..SÜper oldu

Bende yazın 40 a maal ettim toplam sistem takıldı alarmsız anahtarıda kopyalattım sustallının ucuna bunun aynısı önunede opel logosu yapıstırdılar ama benımkınde chıp olmadıgı ıcın ucuz oldu chıpı kopyalaması pahalı fazla acıp kapatma bozulabilir benimkinde sorun yokta arkadas kendınınkını elinde oynaya oynaya berbat etmiş

guzel olmuş gule gule kullan

Bende yazın 40 a maal ettim toplam sistem takıldı alarmsız anahtarıda kopyalattım sustallının ucuna bunun aynısı önunede opel logosu yapıstırdılar ama benımkınde chıp olmadıgı ıcın ucuz oldu chıpı kopyalaması pahalı fazla acıp kapatma bozulabilir benimkinde sorun yokta arkadas kendınınkını elinde oynaya oynaya berbat etmiş

dostum bende cok oynuyorum şak şuk kapatıp acıp duruyorum :)

aslında cok aceleye geldi.chip kopyalamada olmadı.zaten içindeki chipi söküp taktılar :@
bide chipli ise 100 tl diyolar sanki bana yeni chip yazıyolar.adamların ekmek parası kazanmalarına manimiz yok ama böyle adilik yaptıkları zaman deli oluyorum.parası cok ama hoş oldu

Uzaktan kumandayı söküp, sustalı anahtara mı entegre ettiler?

hayır dostum.orjinal anahtarı plastiginden ayırıp sustalı anahtara taktılar.içindeki chipde taktılar okdr.ayrı bi kit taktılar

Uzaktan kumandayı söküp, sustalı anahtara mı entegre ettiler?

sende adanadaymıssın.bilrsin doğum evine giderken sagda bi dükkan cengiz usta diye

Uno içinde, alarm kumandasıyla anahtar zor oluyor ,kumanda bozulup duruyor.Sustalı anahtarı Adana da nerde yaptırabilirim uygun fiyata ?

Geri