Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katiller:
http://www.youtube.com/watch?v=GdeJX0qYmnc

Arkadaşlar yardım gerekiyor, taş atan yok, yakan yok, yıkan yok, gene de bizi öldürüyorlar. Çeksinler bu vahşileri versinler çöp poşetini, Sabaha tertemiz olur sokaklar.

Vay arkadaş ya ülkenin geldiği hale bak..üzülüyorum yeminle bu duruma... ne olacak? hiç bilmiyoruz.... resmen raydan çıkmış bir tren var... sonumuz hayır olsun...

Arkadaşlar burada bir çok arkadaşımız var bu eylemlerden uzak durun arkadaşlar... eylemlerden uzak durmak demek bu ülkenin hayrına demektir... bu işin şakası yok arkadaşlar... sosyal medya da fazla kulak asmayın arkadaşlar... sakin relaks olmak ülkemiz için en hayırlısıdır...

Bu güzel ülke için aman ha aman dolmuşa binmeyin arkadaşlar... eğer ki cevap verecek iseniz seçim sandığında cevap verin... bu şekilde değil...

Güzel abim, ben üniversiteye hazırlanıyordum o zamanlar, seçim olmuştu, Bilecikteki bazı sandıklardaki sayım bitmeden AKP önde bitirmişti oylamayı, ne sandığından bahsediyoruz, çuvallarla çalınan nehire atılan oylar bulundu, polise ihbarlar yapıldı ama her türlü örtbas edildi, sandıkla hiç bişey gösterilmez bu ülkede

an itibariyle bandırmadada olaylar vardı. polis 7 tane saydım ufacık alana salladı biber gazını...
benim anlamadığım, benim bulunduğum yerde de eylem vardı. ama eylem vardı taşkınlık yoktu. polis sadece trafiği düzenledi ve bir grup çevik kuvvette meydanda hazır tututldu prosedür geregi. bence biraz fazla gaz verip gaza geliyor benim halkım.
Güzel abim, ben üniversiteye hazırlanıyordum o zamanlar, seçim olmuştu, Bilecikteki bazı sandıklardaki sayım bitmeden AKP önde bitirmişti oylamayı, ne sandığından bahsediyoruz, çuvallarla çalınan nehire atılan oylar bulundu, polise ihbarlar yapıldı ama her türlü örtbas edildi, sandıkla hiç bişey gösterilmez bu ülkede

yaa siz seçim yapılır bilmiyorsunuz galiba. o çuvalla oylar giderken diğer parti temsilcileri neredeymiş acaba?

bakıyorumda genelde üniversite öğrencisi dolu etraf. bilgisayar oyunu dğeil bu arkadaslar. gerçek gerçek. oyun oynanmıyor ama bazıları evden sırf şamata olsun, adrenalin ihityacımı karşılayım diye çıkıyor. nasıl ki futbol maçlarında statlar maçı izlemek yerine özlelikle kavga çıksada iki eğlensek diye gidenlerde doluyorsa şu an meydanlarda da durum aynı. 20 yaşında ne kadar çok filozof varmış ülkemizde hayret... sorsan daha hiç oy kullanmamıştır. çok bilgisayar oyunu oynarsanız böyle olur işte.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ne şekilde olursa olsun burada tepkiler haklı olabilir ama dikkat bu ülke de bazı şeyler raydan çıktı.

Özellikle başbakan artık dilini yumuşatması gerek... ya değil ise sonuçlar hoş olmayacak...

Türkiye'nin ne çok seveni varmış Allah Allah. sanal anarşist grup "Anonymous" bazı gov.tr uzantılı adreslere saldırı yapıyormuş. tamamen Türk halkının yanındalar eminim. :kop:

gerçekleri görmüyorsunuz diyenlere tokat gibi açıklama Suriye'den geliyor. "Suriye resmi haber ajansı SANA'nın aktardığına göre, Suriye Dışişleri Bakanlığı'ndan bir kaynak tarafından yapılan açıklamada, "Bakanlığımız Suriye vatandaşlarını güvenlikleri için bu dönemde Türkiye'ye seyahat etmemeleri konusunda uyarmaktadır. Zira Türkiye'nin bazı şehirlerinde güvenlik koşulları kötüleşmiştir ve Erdoğan hükümeti barışçıl protestoculara şiddet uygulamaktadır" denildi."

bunlarda sizin yandaş medya dediğiniz ve sözde sadece hükümet lehine haber yapanların sakladıkları işte. demek ki herşey tek taraflı dğeilmiş.

iste_her_seyi_ozetleyen_o_fotograf13702348910_h1034037.jpg

yüzde maske, gözde gözlük, elde silah... koşun siz bunların peşinden....

öncede dediğim gibi el muhaberat sadece Suriye içinde yapılanmamış benim saf, doğacı insanımı ne güzelde kullanıyor.

Burada yangına benzin ile giden başbakanın söylemleri... artık şu dili değiştirmesi gerek... yapacağız, edeceğiz, falan filan bu söylemler söylem değil... artık anlaması gerek... kurmayları da gerekli uyarıyı yapması gerek... %50 oy veren varsa %50 vermeyen var... bunları da düşünmesi gerek ki... şu ana kadar düşündüğünü sanmıyorum...

yok suriye yok el muhaberat, ne alaka kardeşim? Ben üç gündür protesto ediyorum, önümde alperen ocakları bağrağı taşıyan gençler, yanımda türbanlı teyzeler bacılar, solumda envai çeşit partiden stk'dan insan var, derdimiz başbakanın şu ben dedim oldu, yaptım oldu lafından vazgeçirmeye çalışmak ama hala abuk sabuk yere çekerek işi sulandırma olayı saptırmak derdindesiniz ayıp be! Bana ne suriyeden esattan. Ammada kraldan çok kralcısınız ya!

ve insanlar bu şekilde direndikçe adamın iktidar hırsı,narsistliği iyice artıyor..

Akşam Teke Tek de izledim ama dedim gibi söyleminde hiç değişme yok. Dün konuşmasında Cami de yapacağız diye olayı farklı yerlere çekmeye çalışır bir hava verdi bana... kimse cami yapılmasın demedi ki...

İşin latife kısmı da arkadaşlarımız arasında sohbetlerimizde her zaman dediğim bir konu vardı bu millet ayılır ise fena olur derdim.. ;)

Geri