Taksimde canlı bomba !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu insanlar tabii insan demek bile zorya bunlara asla güvenilmez devletin zirvesi ne kadarda anlaşma sağlasa it ittir ısırır kökü kazınmalı

bu gün patlamaya canlı şahit oldum.

istiklalin girişindeki burger king in yanında simit sarayının en üst katında kahvaltı yaparken patlama oldu.

verilmiş sadakamız varmış.tüm planlaımı iptal ettim.

allah belalarını versin.

Yapanların ve yaptıranların Allah belasını versin şer.. köpekler :@

Allah yaralılarımıza acil şifalar versin.
bir daha bu kötülüklere fırsat vermesin.

İnsan hakları ve demokrasi gibi kavramları bir kenara bırakıp, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne taş koyanın başını o taşla ezeceksin.
Öyle bir ezeceksin ki bir daha hiç kimse bu ülkede hainlik yapmaya kalkışamayacak.

Bu kadar taviz verilirse daha çok can yanar.Sert bir tavır şart.Allah vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun.Söylenecek çok şey varda neyse...

bunu yapanlar insan olamaz şerefisizler

yapanların allah cezasını versin.tatil için istanbuldaydım,1 gece önce tam o noktadan geçmiştim.

o minicooper olayı çok fazla ilginç geldi bana doğrusu airbagler nasıl açılmış araç park halindeyken.

1000 kiloluk bir basınö yapmış ve aracı 4 metre kadar ileri fırlatmış airbaglar açılmış 3 kişinin hayıatını kurtarmış bu arada bombacının kimliği belirenmiş bu pislikler yakın zamanda birbirine girerler gibi duruyorr şerefsizler kendi pisliklerinde boğulsunlar

Geri