Talihsiz Bir Kaza Geçirdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle çok geçmiş olsun Hasip Bey. Bende sizin yerinizde olsaydım direk yetkili servise bırakırdım aracı. Sonuçta elektronik özellikleri çok olan bir araç ve emin ellerde yapılması sizin ve sizden sonraki sahibi için sağlıklı olcaktır. Hasar kaydı ise elinizde fotoğraflarla birlikte bence çok zorlanmazsınız satmak istediğinizde.

• Beğen
Tepkiler: Cemil ve Hasip
Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun :( bu haziran ayında kusurun çoğu bende olan ağır hasarlı bir kazaya karışmıştım o geldi aklıma. Sağlığınız yerinde olsun. Buna da şükür. Araba çok şükür kötü görünmüyor. Airbagler de sağlam 🙏🏼

• Beğen
Tepkiler: Hasip ve Cemil
Bugün öğleden sonra servise aracı teslim ettim. Axa sigortanın (kasko) yetkili servis ile anlaşması olmasından dolayı cebimden herhangi bir para çıkışı olmayacak. Aracımın yaklaşık 20 gün üzerinde serviste kalacağını öğrendim. En kısa sürede experin aracımı incelemesini bekliyorum. Sonrasında onarım süreci başlayacak. Görünüşe göre çamurluklar ve kaput sağlam.

Ön tampon komple elektronikleri malesef hasar almış durumda,
Radyatör patlamış durumda.
Tampon taşıyıcı demir biraz yamulmuş,

Şimdilik ilk tespitler bu yönde.
Ön tampon alüminyum desteğinin cıvatalı olması gerekir değiştirmekte fayda var. İleride tamponu hafif esnettiğinizde tamponu kırar arkası boş olduğundan orijinalse zaten alüminyumdur çekilmiyor da kolay kolay. Araç beyaz olduğundan anlayamadım tam.

Neyseki sensörler aktifleşip airbagler açmamış.

• Beğen
Tepkiler: Hasip
Bugün kasko tarafindan verilen ikame araç tarafima teslim edildi. Axa sigorta süreci mükemmel sekilde yönetiyor. Gerçekten takdiri hakediyorlar. Bakalim sürecin sonuna kadar bu şekilde sorunsuz ilerleyecekmiyiz.

• Beğen
Tepkiler: Guven
Bugün kasko tarafindan verilen ikame araç tarafima teslim edildi. Axa sigorta süreci mükemmel sekilde yönetiyor. Gerçekten takdiri hakediyorlar. Bakalim sürecin sonuna kadar bu şekilde sorunsuz ilerleyecekmiyiz.
Hocam kaskonun türü ne olarak geçiyor. Bana clio varken çarptıklarında full kasko olmasına rağmen araç verilmemişti

Büyük geçmiş olsun, Allah başka kaza vermesin. Tedbir alıp kasko yapmışsınız, bundan sonrası da sıkıntısız geçer inşallah.

• Beğen
Geçmiş olsun
AFL far var galiba. Neyseki far hasar görmemiş, görse tramer kaydını baya şişirirdi sanırım

• Beğen
  • Beğen
Tepkiler: cagatay16
Büyük geçmiş olsun, Allah başka kaza vermesin. Tedbir alıp kasko yapmışsınız, bundan sonrası da sıkıntısız geçer inşallah.

Çok teşekkür ederim hocam, Rabbim hepimizi korusun.

• Beğen
Tepkiler: mbu
geçmiş olsun. değer kaybı almayı unutmayın.

• Beğen