Talihsizliğin bu kadarı !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan e.sarı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun, akacak kan damarda durmaz derler ya, olacağı varmış. Allahtan insanlara birşey olmamış. Kurban mı kessek ne yapsak? Gerçekten de son zamanlarda tatsız olaylar çoğaldı.

avatarında vectrayı bi de görünce içim nasıl cız etti. ben o vectradan alacaktım zaten az kalsın hatta forumda konu açmıştım da sonra birileri demişti yapma daha sportif araba al bu yaşta falan diye. şimdi o arabanın başına gelenleri duyunca senin adına çok üzüldüm :(:(:( büyük geçmiş olsun

geçmiş olsun arkadaşım. Allah daha kötülerinden korusun...

evet bu ara bi uğursuzluk var allah beterlerinden saklasın sizede çok geçmiş olsun

saolun arkadaşlar.tatsız bir olay işte baya bi masraf var da kasko yapıcak artık karşı tarafın kendi kaskomu deldirmicem...bişiyin üstünede fazla düşmüceksiniz ben bunu anladım valla...kendi ellerimle cilalarım parlatırım.orasını burasını kontrol ederim yeri geliyo fren balatlarını bile kendim özel servisimde ben değiştiriyorum başkasının el değmesi tuafıma gidiyo.ama fazla da üstüne düşmiceksin işte gerçekten nazar değiyo..yıkandıktan sonra arkadaşım senin arabada bi başka parlıyo dedi 5 dk sonra bu olay oldu işte.napalım sağlık olsun canımıza bişi olmadı.boyacım gayet iyi özel servisimide her an başında olabilceğim bir ortam da eski halinden daha iyi bir duruma getiricez inşallah.hepinizden Allah razı olsun iyi dilekleriniz için...

Yazdıklarını okurken resmen tüylerim diken diken oldu.Senin adına ve diğer araç sahipleri adına çok üzüldüm.Allah daha büyük kazalardan saklasın.Bence aracına nazar değmiş,çok güzel bir arabaymış doğrusu..Çok büyük geçmiş olsun..

Nedense bu güzel arabalara da hep nazar değiyor. Dağa taşa gitsin kötülük .Göreceği boya olur inşallah bundan böyle. Güzel vectrana allah çekiç darbesi göstertmesin. Adına gerçekten uzulduk

can sıkıcı bir durum geçmiş olsun...

Geri