çok geçmiş olsun komple boyanmayacak olmasına sevindim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun tekrardan ama yahu o kaputtaki küçücük yer için bence boyatmasaydın keşe bizim kuzenlerin aracının üstüne (aykal gilin) kaputun üstünede (araç 2008 vectra c-2 siyah yani aynısı) çelik kapı düştü komik gelior kulağa ama napalım düşürdü adamlar bizde boyamak yerine kaputun hasar gören yerine yani kaputun hemen hemen yarısına siyah koruma filmi çektirdik boyadan çok daha iyi bence neyse hayırlısı olsun
Çelik kapı olayı biraz değişik olmuş.güzel yurdum da ne kazalar oluyor valla bizim kaputlar aliminyum zaten çektirme falan yapamıyoruz anca iki tıklama bide macun işte.taş izleri çok vardı insan bakınca morali bozuluyo valla evde reklamcıların şeffaf filmleri var araba bi çıksın da garajda kapunutun yarısını kaplicam valla böle olmicak saolasın tekrar bu arada insan sayenizde moral buluyor
heheheh onurun bahsettiği araç bizim onurda benim kuzenim hatta kardeşim diyeyeim ztn bizimki dahada talihsizlik diyelim çünkü arabayı aldık akşama park eetik ve sabah zil çaldı aşşağı gelin die bizim evin altında beymen mağazası ve vitrinleri var . bu vitrinlerin cam kapısı ve gece taktıkları çelik kapı var sabah onu açarken arabın üstüne düş sen hemde daha ilk gece ... aynı gün yine bu sefer otoparkta yaşlı bir teyze cağız kapısını açarken kütttt bitim kapıya geçirmesinmi sağ ön kapı ortadan içeriye göçmesinmi daha neler neler oldu yani üzülme arkadaşım senin başına gelenler az buçuk bizide buluyor 0 arabanın şimdiden 2-3 parçası boyalı ne yapalım herzaman dediğimiz gibi cana geleceğine mala gelsin
Valla şaştım kaldım doğrusu...Allah beterlerinden korusun diyelim yapçak bişi yok valla.bu arada opel evlere astra sedan çekiliş zarfı yollamış doldurup yollicam belki çıkar...çıkarsada garajdan durcak araba valla onuda böle yamalı bohça gibi boyatmayalım sonra kendimi çekilişi kazanmış gibi hissettim valla
aneyy ben salı günü dönüyorm adanaya geri bakalım gelmişmi yada dur gelmesin bizim temizlikçi ayşe teyze atar onu gereksiz die hemen doldurayım