Tanerden Merhaba Araç 1.6 Astra J Spor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan taner7tk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

taner7tk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar Benim ismim Taner ben internette dolasirken siz opelcileri gordum aranıza katılıp sizlerle tanışmak ve aracım hakkında birseyler ogrenmek icin geldim buraya simdiden tsk ederim arkadaslar

Aracım : 1.6 Sport Astra J Kasa 115 Beygirlik Otomatik Sanzımana navigasyonlu bir sahip arac sahibiym

Aracımla ilgili memnuniyet duydugum yolda giderken kesinlikle cok sağlam bir sekilde yola oturuyor aracımda savrulma kayma ancak dönerken 80 veya 90 giderken olcak seyler bu konuda kesinlikle bana güven veriyor.

Ama aracımla ilgili tek şikayetim aracınn benzin sarfıyatıdır.Deposu 240 lirayı doluyor aracımın deposu ancak gittigim km 400 - 450 arasında degismekte ve aracımın performansıda yasim itibariyle beni memnun etmemekte bu 2 durum sevdigim aracımı degistirmeyi gündeme getirmekte sizin tavsiyeleriniz nelerdir siz diğer opel kullanıcılarından bilgi alirsam sevinirim İyi Günler Arkadaşlar..

Ynt: Tanerden Merhaba Araç 1.6 Astra J Spor

֖ncelikle aramıza  welllcommee

Aracınız hayırlı olsun.

Benzin konusunu dert etmeyin, aracınız yeni olduğundan ilk başlarda bu tarz yüksek sarfiyat doğaldır, ben ilk depomla 410 Km gitmiştim.  :)

şimdi sakin kullanımla 600 km, ortalama bir kullanımla 550 km mesafe alabiliyorum.

Aracınızın performansına bu motor seçeneğini hiç kullanma fırsatım olmadığından yorum yapamasamda, yaşlarımız birbirine yakın olduğundan oluşan durumu tahmin edebiliyorum.

Keşke aracı almadan önce test edip tercihlerinize daha uygun performanslı bir motor seçeneği seçseydiniz, 1.4T oldukça memnun edebilirdi sizi  :(

welllcommee

Aracınız hayırlı olsun..
Mert e katılıyorum araçlarımız oldukça ağır ben bu nedenle turbo versiyonunu tercih ettim.

115 hp aracınıza yeterli gücü veriyordur fakat yaşınız itibari ile gaz pedalına bastıgınızda aracızın önünün şahlanarak kalmasını istiyorsunuz Bence 115 hp yeterli opelin dezavantajı kasanın diğer markalara göre daha ağır olması ve otomatik vitesinin geç algılayıp tepki süresi bazı markalara göre geç olduğundan sizi tatmin etmiyor hissini alırsınız manuel vites olsaydı aracınız herşey daha farkılı olurdu emin olun aracınızı sevmeye bakın opelden ayrılıp başka araca bindiğinizde nelerden vazgeçtiğinizi anlarsınız ama geç olur 115 liği satıp 140 lık alabilirsiniz o ayrı 045thumbsup

siteye welllcommee

MeRt link' Alıntı:
֖ncelikle aramıza  welllcommee

Aracınız hayırlı olsun.

Benzin konusunu dert etmeyin, aracınız yeni olduğundan ilk başlarda bu tarz yüksek sarfiyat doğaldır, ben ilk depomla 410 Km gitmiştim.  :)

şimdi sakin kullanımla 600 km, ortalama bir kullanımla 550 km mesafe alabiliyorum.

Aracınızın performansına bu motor seçeneğini hiç kullanma fırsatım olmadığından yorum yapamasamda, yaşlarımız birbirine yakın olduğundan oluşan durumu tahmin edebiliyorum.

Keşke aracı almadan önce test edip tercihlerinize daha uygun performanslı bir motor seçeneği seçseydiniz, 1.4T oldukça memnun edebilirdi sizi  :(

aynen bende suan pisman oldum keske test edip alsaydım o konuda pismanlık duyuyorum aynı zamanda ben aracımı 2. el olarak aldım aracım 2010 model 17 binde gecen hazıranda aldım suan arac 32 bine geldi performans derkende biraz araç agır oldugu icin agır kalkıyor zaten bence 115 hp bir arac ve hele otomatik dedign zmn sanzıman bence aracı kaldıramadıgı icin hantal kaldıgı gorusundeym dedign gibi yaslarımız genc oldugu beklentiler fazla :)

by-Abdullah link' Alıntı:
sayın taner; bendede aynı araç var..gayet memnunum..performansıda iyi..neden memnun kalmadınz anlamadım..

bana araç biraz hantal geldi o yüzden istedigim performansı alamadım 

Sting link' Alıntı:
115 hp aracınıza yeterli gücü veriyordur fakat yaşınız itibari ile gaz pedalına bastıgınızda aracızın önünün şahlanarak kalmasını istiyorsunuz Bence 115 hp yeterli opelin dezavantajı kasanın diğer markalara göre daha ağır olması ve otomatik vitesinin geç algılayıp tepki süresi bazı markalara göre geç olduğundan sizi tatmin etmiyor hissini alırsınız manuel vites olsaydı aracınız herşey daha farkılı olurdu emin olun aracınızı sevmeye bakın opelden ayrılıp başka araca bindiğinizde nelerden vazgeçtiğinizi anlarsınız ama geç olur 115 liği satıp 140 lık alabilirsiniz o ayrı 045thumbsup

siteye welllcommee

115 hp bir aractan sahlanarak gitmeesini beklemiyordm basip gidecek bir arac olduktan snra insan her zaman daha fazla gaza bastigi icn guclu motoru bulunan bir arac almak istemedim ama bu kadar gücsüz oldugunuda tahmin etmiyordum keske test edip alsaydm mert arkadasimin dedigi gibi zatn onun disinda mukembel bir arac

welllcommee aracınız hayırlı olsun..eğer durum musait ise 140 lık astra düşünülebilir

çellocu link' Alıntı:
welllcommee aracınız hayırlı olsun..eğer durum musait ise 140 lık astra düşünülebilir

+1

Kesinlikle katılıyorum, eğer imkanlar el verirse 1.4T ile ufak bir takas düşünülebilir  greatt

MeRt link' Alıntı:
+1

Kesinlikle katılıyorum, eğer imkanlar el verirse 1.4T ile ufak bir takas düşünülebilir  greatt
+100 bencede ımkan varsa satıp 1.4 alın

1.4 Turbo yu bol test edip 1.6 115 bg binmeseydim bende 1.4 önerenleri anlayacağım ama emin ol eğer Active Select'e rağmen şahlanma gibi bir derdin varsa seni 1.6 Turbolardan den aşağısı kurtarmaz tabi onunda zaten şikayetçi olduğun benzin sarfiyatı daha da yükselteceğinden bu ters orantıdan kurtulman biraz zor gibi.

yani 1.4  t ve 1.6 115 bg performansı aynımı dıyosunuz

Geri