Tanerden Merhaba Araç 1.6 Astra J Spor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan taner7tk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Tanerden Merhaba Araç 1.6 Astra J Spor

iakgul link' Alıntı:
1.4 Turbo yu bol test edip 1.6 115 bg binmeseydim bende 1.4 önerenleri anlayacağım ama emin ol eğer Active Select'e rağmen şahlanma gibi bir derdin varsa seni 1.6 Turbolardan den aşağısı kurtarmaz tabi onunda zaten şikayetçi olduğun benzin sarfiyatı daha da yükselteceğinden bu ters orantıdan kurtulman biraz zor gibi.

1.4T ile 1.6 115 performans açısından birbirinden çok farklı araçlar

0-100 hızlanmaları bile belli ediyor performans farkını biri 13.3 saniye diğeri 9.8 saniye

Aramıza hoşgeldiniz. Eğer aracınızdan yakıt sarfiyatı olarak şikayetçiyseniz 1.3 dizeli, performans yönünden şikayetçiyseniz 1.4 Turboyu her ikisinden de şikayetçiyseniz ikisini birden tavsiye ederim. (:

Ha ama Active Select aldığınız sürece 1.4T'da da performansı elde etme hızı sizi tatmin etmeyebilir onu şimdiden belirteyim. Tam anlamıyla performans istiyorsanız tercihiniz manuel olmalı. (Vakitsiz performans performans değildir)  (:

GNSpower link' Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz. Eğer aracınızdan yakıt sarfiyatı olarak şikayetçiyseniz 1.3 dizeli, performans yönünden şikayetçiyseniz 1.4 Turboyu her ikisinden de şikayetçiyseniz ikisini birden tavsiye ederim. (:

Ha ama Active Select aldığınız sürece 1.4T'da da performansı elde etme hızı sizi tatmin etmeyebilir onu şimdiden belirteyim. Tam anlamıyla performans istiyorsanız tercihiniz manuel olmalı. (Vakitsiz performans performans değildir)  (:

tavsiyeleriniz icin  tsk ederim  general_Applause keske opel suan j kasa astranın dizel triptonic sanzımanını cıkarsaydı aynı zamanda opel servislerindeki arkadasımdan aldigim bilgiye gore türkiyeye dizel otomatik gelmicegni söyledi bana eger cıksaydı kesinlikle tercihm olurdu :)

Hoş geldiniz, herşeyi boşverin almış olduğunuz aracın keyfini çıkartın :)

hoşgeldiniz
zaten aracın beygir gücü 115hp, 115'in üzerinde bir performans beklemek yanlış olur
bu araç o kadar ağır mıdır, kullanıcı yorumlarına göre hayır değildir, birçok kez konuşulmuştu forumu araştırabilirsiniz
eğer daha güçlü motor seçeneği isteniyorsa 140-180 hp lik astralar tercih edilebilirdi
işte burada önemli olan aracı almadan test edip kendi karakterimize ne kadar uygun olduğu
kimisi 95 hp ile mutludur, kimi ise 180 hp kişiden kişiye değişir

Merdo link' Alıntı:
Illaki degistiricem diyorsaniz 1.4 Turbo iyi bir tercih olur.

Ortalama yakit tuketimi %100 Istanbul,yaklasik 9.3 ila 9.6 arasinda gidip gelmekte.

Performansi tatmin edici.

1.6 Turbolarin yakit tuketimi 10.0 litre olursa opup baslarina koyuyorlar.

Genellikle 11.5 ila 12 kusur yakiyor 1.6 lar.

Mert 1.6 T ler için yazdığın değerler Active Select değerleri , manuel lerin değerleri daha düşük.. :)

Benim şu ana kadar yaptığım 8500 km de ortalamam şu an 11 :)

HaKaN link' Alıntı:
hoşgeldiniz
zaten aracın beygir gücü 115hp, 115'in üzerinde bir performans beklemek yanlış olur
bu araç o kadar ağır mıdır, kullanıcı yorumlarına göre hayır değildir, birçok kez konuşulmuştu forumu araştırabilirsiniz
eğer daha güçlü motor seçeneği isteniyorsa 140-180 hp lik astralar tercih edilebilirdi
işte burada önemli olan aracı almadan test edip kendi karakterimize ne kadar uygun olduğu
kimisi 95 hp ile mutludur, kimi ise 180 hp kişiden kişiye değişir

aracın beygir gücü dediginiz gibi kisiden kisiye farklılık gosterebilir ama ben otomatik sanzimanın 115 hp bir aracı raahat kaldıracagını düsünerek test etme ihtiyacı duymadım.

eyupuzger arkadasimin dedigi gibi araç artk alinmistir artık keyfini çıkarmak gerektigini düsünüyorum ve yakın bir tarihte organizasyon olursa gelip tanışmak isterim sizlerle bu arada tüm tavsiye veren arkadaşlara  thnxx

welllcommee

Bana 95 Beygir bile yetiyor. Hayırlı olsun aracınız keyifle kullanın

taner7tk link' Alıntı:
aracın beygir gücü dediginiz gibi kisiden kisiye farklılık gosterebilir ama ben otomatik sanzimanın 115 hp bir aracı raahat kaldıracagını düsünerek test etme ihtiyacı duymadım.

eyupuzger arkadasimin dedigi gibi araç artk alinmistir artık keyfini çıkarmak gerektigini düsünüyorum ve yakın bir tarihte organizasyon olursa gelip tanışmak isterim sizlerle bu arada tüm tavsiye veren arkadaşlara  thnxx

Siz aracınızın keyfini çıkarın, alıştıktan sonra çok keyifli sürüşler yapacağınıza eminim  greatt

Dün akşam bir buluşmamız oldu, sizide aramızda görmek isterdik.

Herhalde başlık gözünüzden kaçtı.

Bir dahaki buluşmada görüşmek üzere diyelim  :)

Geri