Ynt: tavan filmi ve göçük
Gereksiz bir gerginlik saygısızlık falan yok ortada sakin biraz cooll
Gereksiz bir gerginlik saygısızlık falan yok ortada sakin biraz cooll
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mucahitduran link' Alıntı:Bana öyle atarlı tutarlı konuşupta canımı sıkma birader. Fikirlere saygısı olmayan sensin. Burada herkes istediği fikri beyan etmekte özgürdür. İşine gelmiyorsa hemen şu anda terkedebilir, bizi senin gibi bir dertten kurtarabilirsin.
Bende bi saygisizlik gormuyorum yorumda.denizcetin link' Alıntı:Seni biraz saygıya davet ediyorum,vakum çektirme diye bi olay var, fikrin yoksa yorumda bulunma..
ozgun88 link' Alıntı:Mücahit kardeşim sakin, arkadaş seni sıkıntıları yüzünden yanlış anladı sanırım en azından ben öyle düşünmek istiyorum hatasını farkedip gönlünü alacaktır Kemal Abiye (cenko) katılıyorum
cenko link' Alıntı:+1 Herzamanki gibi asil ve beyefendi duruş.... thnxx Hakan öğretmenim...
desmicare link' Alıntı:Arkadasim Özür dilerim ama hem soru soruyorsun hemde cevabini vakum diye birsey var diyorsun. Biliyorsun peki ne diye soruyorsun? Sadece soru olsun diye mi????