Arkadaşlar Zafira Tourer "mahogany brown" rengi aracım var. Aracım aslında boya anlamında sıkıntılı değil. Ufak tepek onarım gerekiyor tabi. Ancak geçen yıkamaya gittiğimde yıkayan arakadaş tavanda bir vernik atması olduğunu söyledi. "Aracın biraz yüksek hocam, kuş pisliği bence burada çok uzun süre kalmış. O da böyle şeylere sebep oluyor." dedi. "İstersen opelle git görüş 10 yıl boya garantisi var komple boyat. Ama benim önerim siyah ya da aracın kendi renginde bir folyo kaplat" önerisinde bulundu.
Araçlarına bu sebeplerden dolayı folyo kaplatan var mı? Gerçekten de o kısımda 2-3cm çapında büyük bir vernik atması mevcut. Açıkcası bir an önce müdahele etmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Folyo' nun kötü bir etkisi oluyor mu uzun vadede falan?
Araçlarına bu sebeplerden dolayı folyo kaplatan var mı? Gerçekten de o kısımda 2-3cm çapında büyük bir vernik atması mevcut. Açıkcası bir an önce müdahele etmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Folyo' nun kötü bir etkisi oluyor mu uzun vadede falan?