Tavan Folyo?

Astra H hemde 3K ahtopot jant daha ne olsun gider tabi bu arabaya :)

Astra G için bulamadım bir görsem bir beğensem direk yaptırmaya gideceğim..

Murat abi düşünmene gerek yok git yaptır ben bir bulsam yakın dükkan yaptırcam..Ama muayenede söker diyorlar bir öğrensem iyice..

Murat abi düşünmene gerek yok git yaptır ben bir bulsam yakın dükkan yaptırcam..Ama muayenede söker diyorlar bir öğrensem iyice..

40TL ye yaparız diyor benim araç 2011 Ağustosta girecek muayeneye daha 1 sene var kısaca. 1 sene boyunca rahat rahat kullanırım fakat örnek yok olsa...

Bende yaptırmayı düşünüyorm ama bu söylenenlerden dolayı korkuyorum açıkcası..
1-Boyayı kaldırıyor..
2-Polis Amcalar Ceza yazıyorlar...
3-Muayeneden Geçmiyor..Vb..
Gibi söylentilerden korkuyorum gerçekten bilen biri yazarsa herkezin işine yarar diye düşünüyorum...

Cam filmi yasak.. Orjinali Ziebart olduğu için bana yeter ayrıca Essentia yazmışsınız bu anlamda Essentia'yı kınıyormusunuz?
Kapı direkleride özentidir bana göre..

Essentia dememin sebebi
arabada kapı kolları çıtalar boyasızken, sis farı bile yokken siyah tavan biraz abes olur bence O_o

kapı direklerini kaplamaya özentilik deyipte tavan kaplama yaptırmayı normal görüyorsanız hiçbirşey demiyorum O_o X 151342
hatta o mesajı yazdığıma da pişman oldum, kafanıza göre o zaman :)

bence sunroof olmayan araca hiç yakışmıyor siyah tavan kaplama..

Muayenede karışmıyor diyorlar..
Ayrıca 40 TL iyi fiyat bizim burda en ucuz 70 TL..

Fiyat sorun değil... Örnek görmem lazım örnek benim araba olsun istemiyorum :)

Bende yaptırmayı düşünüyorm ama bu söylenenlerden dolayı korkuyorum açıkcası..
1-Boyayı kaldırıyor..
2-Polis Amcalar Ceza yazıyorlar...
3-Muayeneden Geçmiyor..Vb..
Gibi söylentilerden korkuyorum gerçekten bilen biri yazarsa herkezin işine yarar diye düşünüyorum...

Aydında polisler karışmıyor fakat boyada ton farkı oluşuyormuş...

Essentia dememin sebebi
arabada kapı kolları çıtalar boyasızken, sis farı bile yokken siyah tavan biraz abes olur bence O_o

kapı direklerini kaplamaya özentilik deyipte tavan kaplama yaptırmayı normal görüyorsanız hiçbirşey demiyorum O_o X 151342

:D Benimki Essential bile değil :D tam baz model :) Astra G'lerin sonuncusu hiç bir şey yok :) ona rağmen yaptırmayı planlıyorum

Essentia dememin sebebi

Sis farı taktırıcam ve kapı kollar çıtaları vs. beyaza boğulur diye boyamadım..

ben boyattım çokta güzel oldu araba spor görünüm kazandı hiçte boğulma olmadı tavsiye ederim tavanı bende düşünüyorum ama ceza ruhsat vs duyumlar aldım kulaktan dolma kararsızım

Essentia dememin sebebi

Ben özür dilerim genede saygısızlığıma verin bağırdım gibi ters cevaplar verdim yinede çok özür dilerim Opelim.net'le aramın bozulmasını istemem..
Siteden bir kişi ile kavga etmek üzüyor beni saygısızlığıma verim Çağrı abi..

Geri