tavan kumaş döşemesi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tuncer307
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tuncer307

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhabalar.2003 opel vectra var.Ben den önceki sahibi galiba tavana halı yıkama makinası tutmuş.Tavan döşeme kumaşı sarkmış durumda ne yapabilirim.Eskisi gibi olabilir mi?Tekrar sarkma yapar mı acaba.

Tavan döşemesi yaptıracaksın başka da çözüm yok.

Çünkü farklı bir işlem olsa kendi aracım da aynı dert var anında uygulardım ama yok. El mahkum döşemeciye kendimizi öptüreceğiz.

güzelce yapılır bi sorun olmaz işini bilen bi döşemeci 2-3 saatte yapar. maliyeti de ben bu yaz 150 tl ye yaptırdım. sunroof yoksa ve sedansa veya hb ise araç.
sunroof veya sw araçlarıda 200 e yapıyolardı.

Bir iki yıl oldu ex aracım Astra F ye tavan döşemesi yaptırdım , kumaşın orijinal renk ve kalitede olması ve yapıştırıcının ( sprey veya jel) kaliteli ve işçiliğin güzelliği ile değiştirildiğini kimse anlamaz bile.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

döşeme işinde fiyattan önce işçilik ve malzeme ön plana alınmalı. sürekli sök tak yapılan birşey değil. arabadan soğutur insanı. fiyatını da 1-2bin çok rahat düşürür. 150-200 civarı yapıyorlar genelde. sırf yapılmış olsn diye yaptıracaksan hiç yaptırma daha iyi. bi laf vardır " ucuz mal alacak kadar zengin değilim."

Birde işi sağlam temiz yapan adam bulmakta sorun... bir iş yaptırırken artık ödüm patlıyor resmen bir yeri yapacaklar da bir yeri bozacaklar diye.

Aynen öyle nadir abi. Sanayideki ustalar yüzünden usta oldum. Bi lift yok evde :) o da olsa gitmicem sanayiye.

Geri