Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar.2003 opel vectra var.Ben den önceki sahibi galiba tavana halı yıkama makinası tutmuş.Tavan döşeme kumaşı sarkmış durumda ne yapabilirim.Eskisi gibi olabilir mi?Tekrar sarkma yapar mı acaba.
güzelce yapılır bi sorun olmaz işini bilen bi döşemeci 2-3 saatte yapar. maliyeti de ben bu yaz 150 tl ye yaptırdım. sunroof yoksa ve sedansa veya hb ise araç.
sunroof veya sw araçlarıda 200 e yapıyolardı.
Bir iki yıl oldu ex aracım Astra F ye tavan döşemesi yaptırdım , kumaşın orijinal renk ve kalitede olması ve yapıştırıcının ( sprey veya jel) kaliteli ve işçiliğin güzelliği ile değiştirildiğini kimse anlamaz bile.
iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
döşeme işinde fiyattan önce işçilik ve malzeme ön plana alınmalı. sürekli sök tak yapılan birşey değil. arabadan soğutur insanı. fiyatını da 1-2bin çok rahat düşürür. 150-200 civarı yapıyorlar genelde. sırf yapılmış olsn diye yaptıracaksan hiç yaptırma daha iyi. bi laf vardır " ucuz mal alacak kadar zengin değilim."