benim vectrada başıma gelmişti. kontak termiği var direksiyonun altında birde ona bakın derim. termik takılı kalıyor olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ethem bey kontak termiği ile tavan lambasının bir bağlantısı varmı? bilmediğim için soruyorum ayrıca şemalardada öyle bişey görmedim. aslında kontağı aç kapa yapınca bazen düzelmesinden şüphelenmedim değil ama şemalarda bir bağlantı göremeyince bakmadım. orayıda kontrol ederim.benim vectrada başıma gelmişti. kontak termiği var direksiyonun altında birde ona bakın derim. termik takılı kalıyor olabilir.
Ethem bey kontak termiği ile tavan lambasının bir bağlantısı varmı? bilmediğim için soruyorum ayrıca şemalardada öyle bişey görmedim. aslında kontağı aç kapa yapınca bazen düzelmesinden şüphelenmedim değil ama şemalarda bir bağlantı göremeyince bakmadım. orayıda kontrol ederim.
kolay gelsin
Şase yapıyor bir yerdeBende aracı (Opel combo 1.7tdı 2003 model)
yeni aldım ön kısım aydınlatma yanmıyordu söküp baktığımda fişinin çekili olduğunu gördüm fişi taktım lambalar yandı sonrasında ise kornaya basınca lamabarın yandığını gördüm sizce bunu neden yapar birde daha öncesinde kapıları kilitledikten sonra sönen lambu şimdi Sönmez oldu bende akü bitmesin diye mecbur tavan lambası fişini çektik bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim