tavan lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iskon34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iskon34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
cümleten iyi geceler
2001 astra g edişın aracımla formdayım;)
konu içinde bulamadım onun için bende bir bilene soruyum dedim
arabamın tavan lambası sanki kapı tam örtülmemiş gibi ara ara yandı sonrada direkledi o artık sönmüyor sadece frene basınca veya enerji harcayan bi durumda sönüyor farlar gibi kapı sviçlerinde bir şey yok ayrıca park anahtarıda saglam gibi çünkü bu güne degin park anahtarını bilmiyordum bu vesile ile ögrendim özetle ampulleri sökmek durumunda kaldım başına gelmiş birisi varsa veyada bilen bir arkadaş paylaşırsa sevinirim dedigim gibi
cümleten iyi geceler

cümleten iyi geceler
2001 astra g edişın aracımla formdayım;)
konu içinde bulamadım onun için bende bir bilene soruyum dedim
arabamın tavan lambası sanki kapı tam örtülmemiş gibi ara ara yandı sonrada direkledi o artık sönmüyor sadece frene basınca veya enerji harcayan bi durumda sönüyor farlar gibi kapı sviçlerinde bir şey yok ayrıca park anahtarıda saglam gibi çünkü bu güne degin park anahtarını bilmiyordum bu vesile ile ögrendim özetle ampulleri sökmek durumunda kaldım başına gelmiş birisi varsa veyada bilen bir arkadaş paylaşırsa sevinirim dedigim gibi
cümleten iyi geceler

far açma düğmesini ileri geri yapın. kapı switclerinde sıkıntı yoksa ya ondandır yada bir yerler şase yapıyordur.

far açma düğmesini ileri geri yapın. kapı switclerinde sıkıntı yoksa ya ondandır yada bir yerler şase yapıyordur.

fatih bey cevap için teşekkür ederim ama malesef ondan degilde bu sigorta kutusunda tavan ısık rölesi varmış galiba ondan gibi formlarda öle bişiden bahsediliyor böyla pat diye bozulmasıda enterasan ya belki bu konu için bilgisini esirgemeyecek arkadaşlara teşekkür ederim
:confused:

arkadaşlar öndeki lambaları söktükten üç gün sonra denemek için taktıgımda şaşılacak şey normal bir şekilde çalışıyorlardı

Geri