Tavan nasıl temizlenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugr88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet abiler detaylı bi şekilde anlatsanız iyi olur

silerken bez yerine tül gibi bol gözenekli bir bez kullanırsan fazla ıslatmamış olursun ben öyle temizliyordum ama gene de çok sık temizlememek lazım çabuk sarkar...

Bır kovaya az mıktarda kosla dökün ve yarıya kadar su ekleyın, daha sonra yumusak yuzeylı bır bezı o suya daldırıp cıkartın ıyıce sıkıp tavanda yavas yavas yuvarlaklar çizin.Kolay gelsin.

;)Teşekkürler daha iyi oldu...

arkadaşlar bi arkadaşım tinerle silmemi önerdi:-) hiç deneyeniniz var mı çok güzel oluyor dedi bende deneyeceğim bir bilgisi olan var mı?

Bır kovaya az mıktarda kosla dökün ve yarıya kadar su ekleyın, daha sonra yumusak yuzeylı bır bezı o suya daldırıp cıkartın ıyıce sıkıp tavanda yavas yavas yuvarlaklar çizin.Kolay gelsin.

bence yöntemin bu olmalı :)

arkadaşınız kendi arabasında uygulamış mı? uyguladıysa göstersin, içinize sinerse deneyin :)

uygulamış hocam.öle yalan sölemez bende deneyeceğim uygun olursa.arkadaş o arabayı sattı şu anda hocam.deneme yapınca ilk fırsatta tekrar bilgi veririm tabiki.

abilerim tineri şiddetle tavsiye ederim yapılmış bi arabaya rastladım.bizim burda yaygınmış demekki.oda tiner dedi gel bak dedi.sanayide bi boyacı.adamı daha yeni tanıdığımdan fotolarını çekemedim.benim arabayada küçük bi file gibi bezler vardı adını hatırlamıyorum onu tinerledi sürdüğü anda pırıl pırıl yapıyor gerçekten.fazla bi ıslaklıkda vermediği için sarkma riski en az diyebilirim.ama tabiki tavanın sarkmaması için fazla bastırmayın bende bunu tavsiye ederim.

Geri