anladım =)
walla ben yaparım çıkar ilk çevirmede keser cezayı ondan korkuyorum..
her neyse gorusmek uzere
walla ben yaparım çıkar ilk çevirmede keser cezayı ondan korkuyorum..
her neyse gorusmek uzere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cam tawan gibi durmuoo yaa neden herkes aynı sei sölüo cam tawanlı aracımız da war ama aralarında dağlar kadar fark war =)) hatta söle bisi söliim arkadasda yeni laguna war cam tawan kalan yerlerede aynı senn yaptıın gibi film yaptırdı o bile sorun olmustu =))
Ben arkadaşa katılıyorum! Ayrıca bana göre ön cama film çekmek kadar gereksiz birşey! boşuna masraf ayrıca arabanın yazları aşırı ısınmasına sebep oluyor!
hiç boşuna yapmayın arkadaşlar cidden başka şeylere harcayın paranızı!
o zaman siyah renkli aracda almayalım arkadaşım yazın güneşi çeker daha çok ısınır araba
ayrıca paranıza yazık olur demişin 20 ytl kaybın oluyor gerci bilemem senin için ne kadar kayıp olur ama
evet kardeş ben bodrumluyum orda evler bile beyaz neden acaba? siyah araba alan da yok genelde hep beyaz alırlar yada açık renk diğerleri satmaz çünkü galerilerde! 40 C derece de yazın aracı bırak bakalım )
ayrıca 20 tl ise lafım yok para değilmiş hakkaten ama okadar ucuz olması beni kıllandırdı çünkü araca boydan boya şerit çekiyorsun 60 ila 80 TL diyorlar bir yanlışın olmasın?
ayrıca ceza yediğin zaman görürüm seni kardeş ) aracın %20 sinden fazlasına yaptığın her türlü renk değişimini ruhsata işletmek zorundasın aklında olsun jandarmaya denk gelme derim!!
süper olmuş eline sağlık
beyaz renkte ayrı bi güzel duruyor.
beyaz araca çok iyi gidiyo güzel durmus kardesm allah kaza bela vermesın
senin jantların ebatı neydi acaba?