Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavanda çıkmak bilmeyen fantastik leke ve saz arkadaşları. ((:
Ynt: Tavanda çıkmak bilmeyen fantastik leke ve saz arkadaşları. (
Şimdi Meguars artı gaz yağı artı sirke artı benzin artı maden suyu artı çakmak eşittir çözüm sonucuna vardım. (
Lekenin ebat ve dağılımı kadar en sol aşağı kısımdaki sanatsal kıvrımlar kafamı karıştırıyor, birşey mi döküldü, kediler mi arabanın tavanında sevişti, yukardan birileri mi birşey attı(rdı) anlamadım bir türlü. (
Bence birşey olmaz nazardır o nazar millet dikkatlice bakıyor ondan oluyor takmayın Babam arabayı vurunca annem böle demişti sizinkinede nazar deymiş Şaka bir yana boya gitmiş gibi duruyor sanki üst kısmı ufak bir işlemle autokingde filan hallederler galiba
bir önceki aracımın kaputunun üstüde su lekesine benzer izler vardı bende yıkadım kuruladım falan derken çıkmadı yıkamacı pasta cila yaparak çıkardı,yıkamacıyla bunun neden ve nasıl oluştuğunu tartışırken bana arabayı balkonların yada camların altına park ediyorsan buraları yıkarken çamaşır suyu ve benzeri ürünler kullanılıyor bunlarda arabanın üzerine dökülünce ve araçta güneşte kalınca böyle izler oluşur deyince banada mantıklı geldi.