Tech 2 aracımla baglantı kuramadı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Savarona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Savarona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.pataraportal.com
Arkadaşlar bu gün fethiyede özel bir servise aracımın sorunları için gittim fakat tech2 cihazı aracımla baglantı kuramadı cihazdaki araba model 97 benim aracım ise 96 sadece o farklılık var cuma tekrar gideceğim elektrikçileri kontrol edecek ve tekrar deniyecek sizce sorun ne olabilir.

Arkadaşlar bu gün fethiyede özel bir servise aracımın sorunları için gittim fakat tech2 cihazı aracımla baglantı kuramadı cihazdaki araba model 97 benim aracım ise 96 sadece o farklılık var cuma tekrar gideceğim elektrikçileri kontrol edecek ve tekrar deniyecek sizce sorun ne olabilir.
96 model ise bazen tech 2 girmiyor onun yerine tech 1 olması gerekiyor beyin yazılımı farklı olduğu için veya da araca başka teyp takıldı ise teyp in arkasında kablo kesip elektrik alıyorlar kestikleri kablo beyine giden motor arıza ucu olan kablo kablo rengi de kahverengi beyaz dır ona bakın önce

O kabloyu kestim ben şu an boşta duruyor ne yapmam gerekli servise giderken eski teybi gerimi takayım yoksa başka br yolu varmı acaba.

Geri