Tech 2 den Gündüz Farlarini Actirdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06BB0504
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uzun yolda falan farlarimi actigimda ekrandan hic bisey okunmuyodu. fakat simdi gunduz fari acildiginda ekran gunduz modunda oluyo ve ekrani rahatca kullanabiliyorum :)

evet bak o yararlı bi özellik olmuş. bende anlık yakıt vs okuyamıyorum gündüz farı açarsam.. ama gündüz farı açmassam problem yok :D :D

uzun yolda falan farlarimi actigimda ekrandan hic bisey okunmuyodu. fakat simdi gunduz fari acildiginda ekran gunduz modunda oluyo ve ekrani rahatca kullanabiliyorum :)

Bu kısmı anlamadım. Uzun yolda farlarını gece açtığında mı gündüz açtığında mı ? gündüzde far açmaya ve dolayısıyla ekranını okunmaz hale getirmeye gerek yok zaten. Gece ise açmak zorundasın, gece vakti gündüz farı modunda dolaşmakta mantıksız. Yani mantığı anlayamadım ...

Canlı olarak gördüyseniz tech2 cihazına ekstra bir parça taktılarmı yoksa sadece kod girerekmi oynama yaptı ustanız? Tech2 cihazı buldum almayı düşünüyorum o yüzden soruyorum.Birkaç arkadaşım değişiklik yapmak için ek bir aparat olduğunu söylemiştide.

Canlı olarak gördüyseniz tech2 cihazına ekstra bir parça taktılarmı yoksa sadece kod girerekmi oynama yaptı ustanız? Tech2 cihazı buldum almayı düşünüyorum o yüzden soruyorum.Birkaç arkadaşım değişiklik yapmak için ek bir aparat olduğunu söylemiştide.

Tech2 ile Vectra C için extra aparat takmadan araçla iletişim kurulmaz. Gündüz farları için değişebilen sürümler var 4 tane onlardan ayarlayabiliyosun bu işlem sırasında aracın güvenlik koduda gerekiyor

Benim aracım tigra a x16xe motor.Saece tech2 ve güvenlik koduyla işlem yapamazmıyım bilginiz varsa?
Bu arada konuyu dağıttıysam özür :/ hayırlı olsun güzel sistem :)

Son düzenleme:
hayırLı olsun....

Bu kısmı anlamadım. Uzun yolda farlarını gece açtığında mı gündüz açtığında mı ? gündüzde far açmaya ve dolayısıyla ekranını okunmaz hale getirmeye gerek yok zaten. Gece ise açmak zorundasın, gece vakti gündüz farı modunda dolaşmakta mantıksız. Yani mantığı anlayamadım ...
gunduz uzun yolda farlarimi da aciyorum karsidan gelenler daha iyi gorsun diye. gece zaten auto ya getiriyorum zaten kendisi yakiyo normal olarak. zaten hava karardiginda gunduz fari moduna getirdigimde ekran bembeyaz oldugu icin icerde oturmak imkansiz oluyo ayrica zaten gunduz fari modunda arka park lambalari yanmiyo...

burak kardeşim bana pek bir gereksiz geldi ama sen en doğrusunu bilirsin

benim ekranım gecede gündüzde gündüz modunda ben öyle ayarlattım onun için öyle bir ayar yapmana gerek yok yani :) o en güzel şöyle olabilirdi mesela bizim arabalarda gündüz farı sistemi olsaydı sabahları bu sistem sadece o gündüz farlarını yani ledleri yaksaydı öyle güzel olabilirdi belki..

ama otomatik far yani far sensörü en iyisi bence en doğru ve gerekli zamanda devreye giriyor zaten..

gündüz far yakmak ise bence tercihe bağlı yani yazları anlamsız zaten güneşden farın ışığı çok kırılıyor bir şey anlaşılmıyor kışları ama çok iyi oluyor havada kapalı olduğu için özellikle farlarında xenonsa çok işe yarıyor gündüzleri hem senin hem karşıdan gelen için.. ama zaten otomatik farda kışlarıda çoğu zaman gündüzleri far kendi kendine yanıyor..

Son düzenleme:
ben ekrani surekli gunduz modunda kullanirsam gece onumu goremem cunku ekran bembeyaz oluyo :) surekli gece modunda kullandigimda da ekran lacivert oluyo gunduz ekranda hic bisey gozukmuyo :)

ledli gunduz fari olsa tabiki benim de tercihim o olurdu ama malesef oyle bi imkanimiz yok :)

bende gunduz surekli farlari yakmiyorum ama uzun yolda falan daha uzaktan gorulebilmek icin yakarim genelde. ama farlari yakinca ekranda hic bisey gozukmedigi icin artik "0" konumuna getiriyorum hem farlar yaniyo hemde ekran gunduz modunda oluyo ;)

dedimya burakcım sen eminim doğrusunu düşünmüşündür
bir konuda şu kapı aydınlatmasını demişdin onun bir resimlerini çekip koyarmısın çok merak ettim nasıl bir şey..

Geri