www.webasto.comteknikelektronikci' Alıntı:hocam bu arabalara sonradan sunroff takildigini ilk defa sizden duyuyorum bu sunroof tavandaki cam olayi filan degilmi ? eger öle ise nasil ve kime kac paraya taktirdiniz merak ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
www.webasto.comteknikelektronikci' Alıntı:hocam bu arabalara sonradan sunroff takildigini ilk defa sizden duyuyorum bu sunroof tavandaki cam olayi filan degilmi ? eger öle ise nasil ve kime kac paraya taktirdiniz merak ettim
bende orj. alarm var ve alarm devreye girince tüm camları + sunroofu kapatıyor ve hiç bir sorunum yok:good:barisodaman' Alıntı:Arkadaşlar bende arabanmı ilk aldığımda çok şaşırmıştım nasıl böylebir şey olabilir opel bu sunroof kapanmasını nası düşünemez die ama malesef böyle. Bursa Yüce Hünkar da bunun yapılabilirliğini sordum bana mümkün olmadığını söylediler. Bende ondan sonra çok fazla üzerine düşmedim
barisodaman' Alıntı:Arkadaşlar bende arabanmı ilk aldığımda çok şaşırmıştım nasıl böylebir şey olabilir opel bu sunroof kapanmasını nası düşünemez die ama malesef böyle. Bursa Yüce Hünkar da bunun yapılabilirliğini sordum bana mümkün olmadığını söylediler. Bende ondan sonra çok fazla üzerine düşmedim
tansugurler' Alıntı:tech 2 cihazı ile yapılamaz arkadaşlar bu işlem sadce kilitleme tuşuna basılı tutma sayesinde yapılır tech 2 ile . ama modül takılıp camlar ve sunroof dahil kapatılabilir basit.