Tek dokunuşta full kapama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ysn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abooooo hocam bi yasima daha girdim vay bea bunu bzim astra f caravana da yaparlarmi acaba kac para tutar bu bilgisi olan varmi acaba?

barisodaman' Alıntı:
Arkadaşlar bende arabanmı ilk aldığımda çok şaşırmıştım nasıl böylebir şey olabilir opel bu sunroof kapanmasını nası düşünemez die ama malesef böyle. Bursa Yüce Hünkar da bunun yapılabilirliğini sordum bana mümkün olmadığını söylediler. Bende ondan sonra çok fazla üzerine düşmedim
bende orj. alarm var ve alarm devreye girince tüm camları + sunroofu kapatıyor ve hiç bir sorunum yok:good:

99 vectra cd var

bende 99 cd var yetkili servis olan adapazarı ekinoto yok bu modelde dediler.camlar ve sunroff anaktardan kapanmıyor.nasıl yaptıracam.Herhalde adapazarı ekinoto beni başından (savdı)gönderdi.İşte servisçilik anlayışımı desem yanlış olmaz sanırım.

barisodaman' Alıntı:
Arkadaşlar bende arabanmı ilk aldığımda çok şaşırmıştım nasıl böylebir şey olabilir opel bu sunroof kapanmasını nası düşünemez die ama malesef böyle. Bursa Yüce Hünkar da bunun yapılabilirliğini sordum bana mümkün olmadığını söylediler. Bende ondan sonra çok fazla üzerine düşmedim

Opel bunu düşünememiş,adamlar iç aydınlatmanın ışığını istediğin tonda ayarlamak için için düğme koymuş,dört camı kumandadan açılır kapanır yapmış,kolonlar çok ısınınca otomatik ses kısma koruması koymuş ama bunu düşünenemiş..hayret acaba sunroff u dışarda fasonmu yaptırıyorlar.:D

tansugurler' Alıntı:
tech 2 cihazı ile yapılamaz arkadaşlar bu işlem sadce kilitleme tuşuna basılı tutma sayesinde yapılır tech 2 ile . ama modül takılıp camlar ve sunroof dahil kapatılabilir basit.

:alkis: Bi zahmet bi el atarmısın:D

Gerçi Aydın daymışsın be dostum:(

Geri