Tekirdağ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan çellocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Tekirdağ

Obsidere link' Alıntı:
Tekirdağ Merkez'den selamlar.

Ses sitemleri ile ilgili bir konuyu araştırmam sonucu ben de opelsizasla ailesine katılmış bulundum. 6 yıldır ben de bu şehirdeyim, pek olmasa da tek tük astra j görüyorum merkezde.

Foruma hoşgeldiniz, bende her yaz Tekirdağ'a gelirim 100. yıl mahallesine ailemin yanına, bu yaz geldiğimde aynı mahallede benim araçla birlikte 5 astra j vardı ama şu anda forumla ilgilenen Tekirdağ merkezden bir siz varsınız..:)

Tekirdağ benim ikinci memleketim gibidr.İlkolul 2 den lise sona kadar tekirdağda okudum.Çarşıda sahilde bitur at özcanlarda köfte yi götür ohh mis gibi
Bu haftada gitmeyi düşünüyorum:))

welllcommee
Obsidere link' Alıntı:
Tekirdağ Merkez'den selamlar.

Ses sitemleri ile ilgili bir konuyu araştırmam sonucu ben de opelsizasla ailesine katılmış bulundum. 6 yıldır ben de bu şehirdeyim, pek olmasa da tek tük astra j görüyorum merkezde.
welllcommee

Arkadaslar merhaba
Bende tekirdag danım ve Astra J hastasıyım

EFE0007 link' Alıntı:
Arkadaslar merhaba
hoşgeldiniz..

welllcommee

EFE0007 link' Alıntı:
Arkadaslar merhaba

Foruma hoşgeldiniz

Arkadaşlar merhaba.Ben Tekirdağ merkezde kalıyorum.Bundan sonra Kırmızı Astramla Tekirdağ da ara sıra bende boy göstereceğim.Astra cılar olarak aranıza yeni katılıyorum.Bundan önce Megan aracım vardı(16BEY08) İlk defa akşam Astrama bindim.İlk izlenimim çok iyi.140 Hp gerçekten kendini hissetiriyor.

Saygılarımla,

Geri