30 Kas 2012 #1 B brave Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Kas 2012 Mesajlar 76 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Siteyi ziyaret et Ben hergün günde enaz 100 km ye yakın km yapıyorum doğal olarakta telefon özelliğini kullanmam lazım ama aktif edemiyorum nasıl yapabilirim Aracım 1.3 CDTI Enjoy 95 HP
Ben hergün günde enaz 100 km ye yakın km yapıyorum doğal olarakta telefon özelliğini kullanmam lazım ama aktif edemiyorum nasıl yapabilirim Aracım 1.3 CDTI Enjoy 95 HP
30 Kas 2012 #2 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et Ynt: Telefon Sistemi Enjoy da bluetooth yok biliyorum. Telefon ozelligini kullanamazsiniz.
1 Ara 2012 Konuyu Başlatan #3 B brave Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Kas 2012 Mesajlar 76 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Siteyi ziyaret et Ynt: Telefon Sistemi BÖLENT link' Alıntı: Enjoy da bluetooth yok biliyorum. Telefon ozelligini kullanamazsiniz. Genişletmek için tıkla ... Radionun üstünde phone diye yazıyor bos yere koymuş olamazlar herhalde
Ynt: Telefon Sistemi BÖLENT link' Alıntı: Enjoy da bluetooth yok biliyorum. Telefon ozelligini kullanamazsiniz. Genişletmek için tıkla ... Radionun üstünde phone diye yazıyor bos yere koymuş olamazlar herhalde
1 Ara 2012 #4 D DarthWider Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Şub 2012 Mesajlar 1,400 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 44 Siteyi ziyaret et Ynt: Telefon Sistemi Müzik dinlerken Phone tuşuna bastığınızda sesi tatamen kesiyor tekrar batığınızda sesi tekrar açıyor. Böle bi işlevi var
Ynt: Telefon Sistemi Müzik dinlerken Phone tuşuna bastığınızda sesi tatamen kesiyor tekrar batığınızda sesi tekrar açıyor. Böle bi işlevi var
1 Ara 2012 Konuyu Başlatan #5 B brave Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Kas 2012 Mesajlar 76 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Siteyi ziyaret et Ynt: Telefon Sistemi DarthWider link' Alıntı: Müzik dinlerken Phone tuşuna bastığınızda sesi tatamen kesiyor tekrar batığınızda sesi tekrar açıyor. Böle bi işlevi var Genişletmek için tıkla ... EYvahh eyvahhh ne umutlanmıstım ne güzel kulağıma koymadan telle konuscam die ne yapalım artık bluetooh kulaklık alıcam
Ynt: Telefon Sistemi DarthWider link' Alıntı: Müzik dinlerken Phone tuşuna bastığınızda sesi tatamen kesiyor tekrar batığınızda sesi tekrar açıyor. Böle bi işlevi var Genişletmek için tıkla ... EYvahh eyvahhh ne umutlanmıstım ne güzel kulağıma koymadan telle konuscam die ne yapalım artık bluetooh kulaklık alıcam
1 Ara 2012 #6 ulas79 Kayıtlı Kullanıcı 09-Aydın Katılım 20 Ağu 2010 Mesajlar 15,327 Tepkime puanı 1 Puanları 36 Siteyi ziyaret et Ynt: Telefon Sistemi maalesef bu özellik aracınızda yok ama necvox veya cyclone gibi sistemler taktırırsanız kullana bilirsiniz.
Ynt: Telefon Sistemi maalesef bu özellik aracınızda yok ama necvox veya cyclone gibi sistemler taktırırsanız kullana bilirsiniz.