Telefon tutucu seçimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son durum nedir? Aynısını sipariş etmek üzereyim. Spigen kalitesini biliyorum fakat uzun vadede neler olup bitti?

Valla beyler konsola hem yapıştırmıyorsunuz hem iz bırakmıyor hemde estestik istediğiniz zaman söküp çıkartabiliyorsunuz. Aracınıın sert kısmına konsola gayet sorunsuz yapışıyor. Ayrıca Wifi şarj özellikli telefon kullanıyorsanız tavsiye ederim.
159Tl ürünün fiyatı- 24tl -30 tl arasında bir vergi ödemiştim galiba. 10-15 günde gelmişti. Konuyu kendi aracımda nasıl durduğunu merak eden varsa resim çekip ekleyebilirim. Daha önce N11 den almıştım 2 ay sonra bozuldu, satıcıda ortalıktan kaybolduğu için gittim burdan aldım.

• Beğen
Tepkiler: kaderaniz
Bahsetmiş olduğum ürünün görüntüsü aşağıdaki gibidir. Ayrıca 2 aparatı var klima peteklerinede takabiliyorsunuz.Vakumlu yapıştırma değildir.

1608633159395.webp

• Beğen
Fotodaki araç sizin aracınızmı yoksa görsel olarakmı kullandınız ? Direksiyonu çok kötü kaplamışlar...

IMG_20200815_201612ec353f14c216844c.jpg

Envai çeşit telefon tutucu kullandım. Hepsi ya tlfn ağır geliyor ya da zamanla kendini bıraktığı için düşüyordu. En sonunda çakmaklığın üst kısmına gri konsola mıknatıslı tutucuda ritim tutturdum. Tlfn kılıfının arka kısmına metal halkayı yapıştırdım elimde alıştığı için hem konuşurken pratik oluyor hem de düşmüyor. Eğer tlfna çok gözünüz gidecekse gri konsolun en üst noktasına yapıştırmak daha iyi olabilir.

Fotodaki araç sizin aracınızmı yoksa görsel olarakmı kullandınız ? Direksiyonu çok kötü kaplamışlar...
Benim aracım, katılıyorum hiç beğenmedim ama söktürmekte istemiyorum açıkcası. Tuhaf bir his var direksiyonu elime aldığımda :LOL:

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Benim aracım, katılıyorum hiç beğenmedim ama söktürmekte istemiyorum açıkcası. Tuhaf bir his var direksiyonu elime aldığımda :LOL:
cemil hocam doğru söylüyor o çıkıntılı görüntüyü hiç sevmiyorum. Benimkisi de direksiyon kaplama kaplamak için direksiyonu söktüler isteğe göre ipleri de kırmızı falan yapıyorlar ama ben siyah istedim. Sizinkisi spor direksiyon olduğu için düzgün bir kaplamayla harika olur değerlendirmeni tavsiye ederim.

89731742106103cbbd8f056a45567.jpg

Kesinlikle tavsiye ederim %100 işe yarıyor aşırı memnunum.

• Beğen
cemil hocam doğru söylüyor o çıkıntılı görüntüyü hiç sevmiyorum. Benimkisi de direksiyon kaplama kaplamak için direksiyonu söktüler isteğe göre ipleri de kırmızı falan yapıyorlar ama ben siyah istedim. Sizinkisi spor direksiyon olduğu için düzgün bir kaplamayla harika olur değerlendirmeni tavsiye ederim.
Tekrar söktürürüm olmadı, ya bir şeyi yaptırıyorum ya mutlaka başka birşey çıkıyor :LOL:

• Beğen
Tepkiler: Ergun U.
Son durum nedir? Aynısını sipariş etmek üzereyim. Spigen kalitesini biliyorum fakat uzun vadede neler olup bitti?
Merhaba hocam alıp denediniz mi? Bende sipariş verdim de merak ediyorum tecrübenizi.

Geri