Son durum nedir? Aynısını sipariş etmek üzereyim. Spigen kalitesini biliyorum fakat uzun vadede neler olup bitti?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim aracım, katılıyorum hiç beğenmedim ama söktürmekte istemiyorum açıkcası. Tuhaf bir his var direksiyonu elime aldığımdaFotodaki araç sizin aracınızmı yoksa görsel olarakmı kullandınız ? Direksiyonu çok kötü kaplamışlar...
cemil hocam doğru söylüyor o çıkıntılı görüntüyü hiç sevmiyorum. Benimkisi de direksiyon kaplama kaplamak için direksiyonu söktüler isteğe göre ipleri de kırmızı falan yapıyorlar ama ben siyah istedim. Sizinkisi spor direksiyon olduğu için düzgün bir kaplamayla harika olur değerlendirmeni tavsiye ederim.Benim aracım, katılıyorum hiç beğenmedim ama söktürmekte istemiyorum açıkcası. Tuhaf bir his var direksiyonu elime aldığımda
Tekrar söktürürüm olmadı, ya bir şeyi yaptırıyorum ya mutlaka başka birşey çıkıyorcemil hocam doğru söylüyor o çıkıntılı görüntüyü hiç sevmiyorum. Benimkisi de direksiyon kaplama kaplamak için direksiyonu söktüler isteğe göre ipleri de kırmızı falan yapıyorlar ama ben siyah istedim. Sizinkisi spor direksiyon olduğu için düzgün bir kaplamayla harika olur değerlendirmeni tavsiye ederim.
Merhaba hocam alıp denediniz mi? Bende sipariş verdim de merak ediyorum tecrübenizi.Son durum nedir? Aynısını sipariş etmek üzereyim. Spigen kalitesini biliyorum fakat uzun vadede neler olup bitti?