telefon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rcengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ha bu arada nokia e71 olsun e72 olsun bu tip modellerinde hala sybiam işletim sistemi kullandığı için sistem windows 98 gibi belli kullanımdan sonra şiişme yapıyo ve sıkıntılar doğuruyo.Push e-mail yok diye biliyorum.GPS kullanman için yıllık nokia ya par ödemen gerekir.İnternette aynı şekilde.Blackberry lerde internete para ödemezsin aylık standart tarife vardır sadece onu ödersin oda 30 lira olması lazım onun dışında para ödemezsin.

böyle bişey mi var :s

Doğru söze ne denir,aynı şeyi ben yazıyordum.

ya arkadaşlar kusura bakmayın zaten zar zor imzaya ekleyebildim onuda tam yapamamışım dediğinize göre bende normal boyutlarda gözüküyor ama anlamadım.. boyutu kac yapmam gerekiyor söylerseniz ona göre tekrar düzenleme yapayım tekrar kusura bakmayın..

bu işlemler için kılavyeli teleon lazım. nokia e serisi uygun. bu arda nokiallarda gps ücretlidir. şebeke üzerinden olduğu için

bu işlemler için kılavyeli teleon lazım. nokia e serisi uygun. bu arda nokiallarda gps ücretlidir. şebeke üzerinden olduğu için

Şebekeyi bırak nokia maps a harita yüklemek bile paralı yıllık lisans alıyosun 1 yıllık aldın diyelim ayrıyetten şebeke parası ödedin sonra 1 yıl bitti herşey iptal bi para daha ödemen lazım. :(

ısrarla söylüyorum multimedia istiyosanız nokia ya yanaşmayın bile.İnanın elinizde patlar.... okadar diyorum...

iphone e71 e72 haricinde n97 de eklenebilir listeye.

Şebekeyi bırak nokia maps a harita yüklemek bile paralı yıllık lisans alıyosun 1 yıllık aldın diyelim ayrıyetten şebeke parası ödedin sonra 1 yıl bitti herşey iptal bi para daha ödemen lazım. :(

ısrarla söylüyorum multimedia istiyosanız nokia ya yanaşmayın bile.İnanın elinizde patlar.... okadar diyorum...

Nokia 5800 xm lerde son v40 güncellemesinden sonra ücretsize çevirdi navigasyonu ama paralı olsada sorun değil ben garmin yükledim hem kullanımı kolay hemde daha güzel haritaya sahip.

ovi maps ücretsiz oldu google ile rekabet edebilmek için, eski telefonlarda güncelleme gerekebilir.

Geri