Araçlarınızın camlarında oluşan yıllanmış ve her yolu denediğiniz halde çıkmayan kireç lekelerini diş tozu ile temizleyebilirsiniz.denedim ve yüzde yüz hepsini çıkardı.biraz sert ve çizici maddeler bulunmayan bir süngere veya deri boyası uygulanan süngere döküp cama hafif su sıkıp su kuruyuncaya kadar ileri geri bastırarak silerek lekelerin rahatlıkla yok olduğunu göreceksiniz.
Ben bir arkadaşımdan aldım siz de özel diş labaratuarlarından medikalcilerden oldukça düşük ücretle temin edebilirsiniz. karbonat gibi bişey.
Resim çekemedim ama inanın polisaj pasta cila sirke kireç çözücümü dersiniz denemediğim şey kalmamıştı.şuan camlar yeni gibi.ayrıca aynalara da rahatlıkla kullanabilirsiniz.çok uğraşmıştım o yüzden paylaşmak istedim kolay gelsin
Sony Z5 ile gönderildi
Ben bir arkadaşımdan aldım siz de özel diş labaratuarlarından medikalcilerden oldukça düşük ücretle temin edebilirsiniz. karbonat gibi bişey.
Resim çekemedim ama inanın polisaj pasta cila sirke kireç çözücümü dersiniz denemediğim şey kalmamıştı.şuan camlar yeni gibi.ayrıca aynalara da rahatlıkla kullanabilirsiniz.çok uğraşmıştım o yüzden paylaşmak istedim kolay gelsin
Sony Z5 ile gönderildi