Şimdi yeniden binalar yıkılıp yeniden yapılıyor ama aynı hamam aynı tas değişen bir şey yok...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunca zaman saldım çayıra diye kimsenin iplememesinden dolayı sokaklar araç doldu bir apart yapılıyor 20 dairelik o zaman yasa ile de diyeceksin kot inene kadar kapalı 20 otopark olacak diye ve sokak ortasına millet aracını park etmeyecek sokaklar çocukların oyun alanı olacak kalacak... ama nerede? ülkenin civisi çıkmış durumda.
hem fikiriz iki şey yapana birde partisi olana oy veriyor bu millet hizmet edene değil. ben şu partiden de olsam ama hizmet edecek adam diğerinde ise belediyede ona oy veririm bizde oy ya parti yada rant olduğu için.Selim abim ben aslen Ankara'lı değilim ama Ankara da yaşadığım zaman içinde bu Ankara halkını tanıyamadım gitti. Özellikle yerel seçimler konusunda bir gram anlamadım... neye göre bu halk oyunu kullanıyor? çözemedim.
Şimdi yeniden binalar yıkılıp yeniden yapılıyor ama aynı hamam aynı tas değişen bir şey yok...
yetmedi bina yapılıyor kimse demiyor kaldırım payı bıraktınmı? garaj parkın daire sayısıncamı diye.devlet yok devlet varsada zaten deve mislai doğru yeri yok.merak ediyorum bu şehir planlamasını yapanlar nereyi okudu?birde ankara ödül almışmış neyin? nereleri gezdirdiler ab lilere merak ediyorum
Olay yine bambaşka yerlere gitmiş
Selim abim ben aslen Ankara'lı değilim ama Ankara da yaşadığım zaman içinde bu Ankara halkını tanıyamadım gitti. Özellikle yerel seçimler konusunda bir gram anlamadım... neye göre bu halk oyunu kullanıyor? çözemedim.